30. oktober 2015

Bolečine v vratu in križu ter pekoče bolečine v kolenu odpravimo z bioterapijo


Bolečine v vratu in križu so tako rekoč stalnica pri sodobnem človeku, ki je več v sedečem kot v vzravnanem položaju, pri tem pa marsikdo ne ve, kako naj se s temi bolečinami spopada. Bolečine v vratu in glavobol izjemno učinkovito odpravljamo z bioterapijo Bioquantum. To je univerzalna energijska metoda za lajšanje in odpravljanje vseh vrst zdravstvenih težav (bolezni, bolečin, poškodb, in tudi duševnih stisk).

 


Imate tudi vi bolečine v kolku in nogi?

Bolečine v vratu in križuČe občutite bolečine v kolku in nogi, ste eden od mnogih ljudi, ki ste za izboljšanje stanje poskusili vse mogoče, pravega uspeha pa ni in se zaradi tega počutijo nemočne. Dobra novica za vse, ki vas pestijo bolečine v kolku in nogi je, da vam pri odpravi bolečine izjemno učinkovito lahko pomaga energoterapija Bioquantum. Alternativno zdravljenje kolka ali drugega problematičnega predela z bioenergijo se izvaja s posebnimi tehnikami kot energijskega posega v klientovo biopolje, ki v organizmu sproži močne terapevtske učinke – ponovno se prebudijo homeostatični procesi samoregulacije, kar vodi v normalizacijo biokemičnih procesov in fizioloških funkcij ter v izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja organizma. Bolečine v vratu in križu ali pa pekoča bolečina v kolenu bo tako odpravljena, vi pa zopet srečni in svobodni. Energoterapija istočasno obnovi in stabilizira človekovo bionergijsko polje in krepi imunski sistem ter odpornost organizma. Bolečine v vratu in križu, pekoča bolečina v kolenu ali pa bolečina v kolku in nogi (vse vrste bolečin) učinkovito odpravljamo z energoterapijo Bioquantum, ki v organizmu sproži homeostatične procese zaradi katerih se ponovno vzpostavi homeostaza – naravno stanje in imanentna sposobnost organizma, da se samodejno regenerira, celi in revitalizira.

 


Pekoča bolečina v kolenu se z bioenergijo zares učinkovito odpravi

Imate intenzivne bolečine v komolcu in rami, bolečine v vratu in križu ali bolečine v kolku in nogi, ki se skozi čas stopnjujejo ne glede na to, kaj storite? Ali pa bolečine v križu. Kaj pomaga? Energoterapija Bioquantum:

  • Lajša oziroma odpravi številne bolezni ali bolečine, denimo bolečine v vratu in križu,
  • Ekstremno pospeši celjenje ran, zlomov in drugih poškodb,
  • Lajša vse vrste bolečin, tudi trdovratne in kronične, kot je pekoča bolečina v kolenu,
  • Zmanjšuje stranske učinke kemoterapije (slabost, bruhanje, izpadanje las...),
  • Povečuje krvno in limfno cirkulacijo,
  • Upočasnjuje procese staranja.


Bolečine v vratu in križu, v kolku in nogi ali v komolcu in rami bodo z energoterapijo zanesljivo izzvenele, vaše življenje pa bo zopet postalo vitalno in spet bolj polno. Če imate bolečine v križu in se sprašujete kaj pomaga, se obrnite na energoterapevte skupine Bioquantum. Pomagali vam bomo.