30. oktober 2015

Alternativno zdravljenje kolka in odprava bolečine v kolenu z energoterapijo


Alternativno zdravljenje bolečin v kolenuVsakdo je že kdaj občutil bolečine v kolenu, ki pa v neki točki lahko postanejo nevzdržne in tako vplivajo na naše celostno doživljanje sveta, da lahko zapademo celo v depresijo. Pekoča bolečina v kolenu nas lahko ovira pri izpolnjevanju osnovnih življenjskih potreb. Sedaj je pravi trenutek, da se odločite sami nekaj spremeniti. Namreč. Bolečine izredno učinkovito odpravljamo z energoterapijo (bioterapijo) Bioquantum. Tudi bolečine v vratu in rami lahko odpravimo na ta način. Za hitro (takojšnjo) pomoč pri odpravi bolečin obiščite energoterapevte, lahko pa se odločite, da energoterapijo izvedemo na daljavo. Prenos informirane energije na daljavo v klientovem bioenergijskem polju sproži ekscitacijo in t.i. biološko resonanco. V organizmu pride do močne reakcije in terapevtskega učinka. Energoterapija na daljavo je »običajnemu« človeku nedoumljiva. Same besede o njeni učinkovitosti ne prepričajo. Prepriča vas šele lastna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite... bolečine v kolenu, bolečine v vratu in rami in tudi vse ostale bolečine bodo z energijskim postopkom (kvantna teleportacija) popolnoma odpravljene.

 


Bolečine v vratu in rami odpravimo z energoterapijo

Z bioenergijo obnavljamo in stabiliziramo človekovo bioenergijsko polje ter krepimo njegov imunski sistem in odpornost organizma proti boleznim. Znano je, da je močan in stabilen imunski sistem sposoben sam rešiti vse težave in pozdraviti vse bolezni organizma... če je le njegovo delovanje neokrnjeno in v polni funkciji. Energoterapija Bioquantum organizmu omogoči, da se sam vrne v naravno stanje homeostaze, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira. Bolečina v kolenu, v vratu in rami bo z energoterapijo že po petnajstih minutah vsaj delno popustila, vsak dan bo bolje in po štirih dneh (zadnji dan terapije) običajno že popolnoma izgine. Pri najbolj trdovratnih bolečinah je včasih energoterapijo potrebno ponoviti. Na ta način odlično tretiramo tudi bolečine v križu ali kolku. Alternativa brez kakršnih koli zdravil, na naraven način omogoča telesu, da vzdržuje homeostazo (ravnovesje). Alternativno zdravljenje kolka ali križa z bioenergijo je odlična odločitev za vse, ki občutijo bolečine v križu. Alternativa vas bo prepričala, ko boste prvič občutili rezultate energijskega posega in občutili olajšanje bolečin.

 


Odlični odzivi na alternativno zdravljenje kolka

Za alternativno zdravljenje kolka z energoterapijo Bioquantum je značilno, da je neinvazivna, neboleča, celo prijetna in sproščajoča, da je stoodstotno neškodljiva in da ni v koliziji z uradno medicino, še več, z njo deluje komplementarno. Z energoterapijo hitro in učinkovito odpravimo bolečine v kolenu, o čemer pričajo odlični odzivi naših dosedanjih klientov. Energoterapijo priporočamo tudi vsem športnikom, ki se srečujejo z bolečinami v kolenu ali z bolečinami v vratu in rami, saj gre za visoko specializiran energijski postopek, s katerim vrhunskim športnikom omogočamo, da vzdržujejo najvišji psihofizični nivo pripravljenosti organizma. Bolečine v vratu in glavobol bodo popolnoma izginili, hkrati pa se bo povečala samozdravilna sposobnost organizma za celjenje poškodb in hitrejšo regeneracijo. Izberite najboljše in naj bolečine v kolenu, v vratu in rami ter bolečine v vratu in ramenih izginejo tako kot so prišle. Alternativno zdravljenje kolka z bioenergijo je prava rešitev. Pokličite na mobilno številko (objavljena na spletni strani Bioquantum), kontakt pa lahko vzpostavite tudi preko e-pošte ali kontaktnega obrazca.