30. oktober 2015

Bolečina v ramenih se lahko odpravi – lajšanje bolečin v križu z energoterapijo


Bolečina v ramenih je pogosta nevšečnost današnjega časa, tako kot tudi bolečine v vratu desna stran ali bolečine v vratni hrbtenici. Akutne bolečine hitro prerastejo v kronični problem, ki ga zdravljenje s protibolečinskimi tabletami ne odpravlja. Nudimo vam izjemno učinkovito naravno rešitev za lajšanje bolečin v križu, v ramenih in tudi v drugih področjih vašega telesa. Vse bolečine, ne glede na njihov izvor, lajšamo in odpravljamo z energoterapijo Bioquantum.

 


Lajšanje bolečin v križu z energoterapijo

Bikecuba v ramenih in vratuEnergoterapija (bioterapija) Bioquantum je univerzalna alternativna metoda za lajšanje in odpravljanje vseh vrst zdravstvenih težav. Je univerzalno aplikativna in daje odlične rezultate pri lajšanju in odpravljanju vseh vrst bolečin, ter ekstremno hitrem celjenju ran in poškodb (5-7 krat hitrejše celjenje). Energoterapija Bioquantum v organizmu sproži (povzroči) močne terapevtske učinke. Z obnavljanjem in stabilizacijo klientovega biopolja se odpravljajo (topijo) energijske blokade, ki so nič drugega, kot zamrznjene psihonoetske travme. Z energijsko »obdelavo« bolečine »magično« izginejo. Bolečine v vratu desna stran, bolečine v kolenu in bolečine v ramenih lahko izzvenijo že po prvi terapiji, pri čemer se energoterapija običajno izvaja štiri dni zapored, do 30 minut na dan. V primeru, da klient iz kakršnega koli razloga ne more fizično priti na terapijo (oddaljenost, službena pot v tujino, neprijeten nahod itd.), lahko terapijo izvedemo tudi na daljavo. Energoterapija na daljavo, še bolj pa njeni terapevtski učinki, so »običajni« pameti nedoummljivi. Besede vas ne bodo prepričale, prepričali vas bodo rezultati, ki bodo govorili sami zase. Edina »naloga« klienta je, da se doma, ali v pisarni, ali v hotelu, udobno namesti (lahko sedi ali leži), pri čemer je pomembno, da je popolnoma psiho-fizično sproščen in umirjen, da nima sklenjenih rok ali nog in da v njegovi okolici ni motečega dogajanja. Učinki energoterapije so mnogovrstni. Poleg lajšanja bolečin v križu in v ramenih tudi:

  • dvig psihofizičnih sposobnosti telesa,
  • pospešena regeneracija telesa,
  • pospešitev krvne in limfne cirkulacije,
  • upočasnitev procesov staranja,
  • in drugi blagodejni učinki na telo.

 


Bolečine v vratu desna stran bodo stvar preteklosti

Išias je bolečina v nogi, ki se širi iz spodnjega dela hrbta, in lahko doseže tudi prste na nogah. Z energoterapijo dosežemo takojšnje lajšanje bolečin v križu, in tudi išiasa. Bolečina v nogi se bo takoj zmanjšala, vsak dan bo manjša, dokler v štirih dneh ne bo popolnoma izzvenela. Energoterapija Bioquantum obnovi in stabilizira vaše bioenergijsko polje, krepi vaš imunski sistem in vse poglavitne funkcije telesa se povrnejo v normalno stanje (normalizirajo se biokemični procesi in fiziološke funkcije). Če si želite, da bolečina v ramenih in bolečine v vratu desna stran hitro izzvenijo in popolnoma izginejo, nas pokličite preko telefona (objavljen na spletni strani Bioquantum), lahko pa nas kontaktirate tudi na e-mail ali preko našega kontaktnega obrazca. Bolečina v ramenih je lahko nastala iz mnogih različnih razlogov. Ne glede na vzrok, vam bo bolečina v ramenih z bioenergijo izzvenela v nekaj dneh, prav tako bolečine v vratu desna stran, bolečina v vratu leva stran...