30. oktober 2015

Bolečina v kolku ali rami hromi moje življenje, energoterapija me oživlja!


Bolečina v kolku je pogost pojav med starejšimi ljudmi, in tudi mlajšimi, ki se zaradi nje odpovedujejo gibanju in posledično živijo manj kvalitetno življenje. Če je bolečina v kolku ali pa križu in nogi tudi del vašega življenja, je čas, da se vprašate, kaj lahko sami storite zase. Storite namreč lahko ogromno. Tukaj je ključna informacija, ki ste jo morda že dolgo iskali. Energoterapija Bioquantum je hitra in učinkovita energijska metoda za odpravljanje bolezni in bolezenskih stanj, bolečin, poškodb in stisk. Bioterapija poteka štiri zaporedne dni. Že prvi dan (po prvih petnajstih minutah) bolečina že popušča in tudi splošno počutje se izboljšuje. Običajno je, da v štirih dneh bolečine popolnoma izginejo.

 


Naj bosta bolečina v križu in nogi stvar preteklosti

Energoterapija v človekovem biopolju sproži t.i. biološko resonanco in prebudi homeostatične procese samoregulacije, kar vodi v normalizacijo biokermičnih procesov in fizioloških funkcij, to pa v izboljšanje celotnega zdravstvenega stanja organizma. Če so vas prej mučile bolečine v vratni hrbtenici ali pa bolečina v križu in nogi, kar lahko posledično povzroči tudi bolečine v mišicah na nogi, vam bo energoterapija Bioquantum »magično« pomagala. Naštejmo še nekatere druge pozitivne učinke bioterapije Bioquantum:

  • Lajšanje ali odprava vseh vrste bolezni, bolečin, poškodb ali stisk,
  • Hitra sanacija ran in poškodb (celjenje se pospeši za 5-7 krat),
  • Lajšanje ali odprava vseh vrst bolečine, na primer bolečine v vratni hrbtenici,
  • Odprava ali oblažitev stranskih učinkov pri bolnikih na kemoterapiji,
  • Zmanjšanje ali odprava učinkov stresa,
  • In še mnogo več.

 


Z bioterapijo bolečina v rami ne obstaja več!

Bolečina v križu in nogiNaj bo vaša težava bolečina v kolku ali pa bolečina v rami, že po prvih petnajstih minutah, ko vam bo terapevt vsaj delno obnovil bioenergetsko polje in stabiliziral prizadeti del, boste občutili popuščanje bolečine. Bolečina v kolku vas lahko hromi prav na vseh področjih življenja, saj je pri takšnih bolečinah pogosto otežena že hoja, kaj šele aktivnejše gibanje. Alternativno zdravljenje kolka z bioenergijo vam bo prineslo olajšanje ne glede na izvor, intenzivnost in težavnostno stopnjo bolečine v kolku. Nekatere vrste bolečin z bioenergijo lahko odpravimo praktično takoj, pri drugih pa je potrebno kar precej terapevtove in klientove vztrajnosti. Bolečina v rami ali v križu in nogi bo zagotovo izginila, s tem, da bo terapijo za dosego optimalnih rezultatov v nekaterih redkih primerih (dolga leta zastarane kronične bolečine) morda potrebno ponoviti. Odločite se za energoterapijo Bioquantum in s tem za hitro in učinkovito lajšanje bolečin v kolku ter njeno popolno odpravo. Naj bodo bolečine v križu in nogi, bolečine v mišicah na nogi ali pa bolečina v rami samo še stvar preteklosti.