18. december 2015

Avtošola Ljubljana

Avtošola 3D je ena od avtošol v Ljubljani (avtošola Ljubljana), ki se lahko pohvali s tradicijo. V 25 letih jo bogatijo izkušnje že mnogih opravljenih vozniških izpitov. Prav tako je to ena avtošol (avtošola Ljubljana), ki ima kandidatom ugodno in z mestnim prevozom ali peš lahko dostopno lokacijo na Tržaški 2 na Viču. Hkrati pa za kandidate skrbijo tudi cene ure vožnje v avtošoli v obliki ugodnih paketov ur.

 

Vozniški izpit

Avtošola LjubljanaVozniški izpit je končni cilj poti, ki se prične z izbiro avtošole in obiskovanjem tečaja CPP. Avtošola 3D (avtošola Ljubljana) tečaj organizira vsakih 14 dni. Sledi zdravniški pregled, tečaj prve pomoči za vozniški izpit in izpit prve pomoči, pri čemer tečaj prve pomoči za vozniški izpit ni obvezen. Nato je na vrsti izpit CPP. Za vse kandidate, ki vozniški izpit pridobivajo v Ljubljani (avtošola Ljubljana), je izpit CPP organiziran na Agenciji za varnost v prometu na Kotnikovi 19a v Ljubljani. Po opravljenih naštetih obveznostih sledijo praktične ure vožnje. Pogoj za pridobivanje vozniškega izpita B kategorije je 17, 5 let za pričetek usposabljanja oz. dopolnjenih 18 let za izpitno vožnjo. Lahko pa kandidati pridobivajo vozniški izpit pri 16 letih. Vozniški izpit pri 16. letih razen starosti zahteva enake pogoje, cena ure vožnje v avtošoli je v obeh primerih enaka, vendar opravljanje izpita pri 16. letih do dopolnjene polnoletnosti zahteva vožnjo s spremljevalcem.

 

Cena vozniškega izpita

Cena izpita za avto je ne glede na šolo vožnje sestavljena iz cene tečaja in izpita CPP, zdravniškega pregleda, prve pomoči in cene ure vožnje v avtošoli. Glavni del stroškov pri vozniškem izpitu za kandidate predstavlja ravno cena ure vožnje v avtošoli. Cena ure vožnje v avtošoli je od avtošole do avtošole nekoliko različna. Avtošola 3D (avtošola Ljubljana) ima za svoje kandidate ugodne pakete ur, prav tako pa ima Avtošola 3D (avtošola Ljubljana) posebne ugodnosti tudi za dijake in študente.