16. februar 2016

Avtoplin  - montaža mora biti strokovna

Montaža in vgradnja na avtoplinMontaža avtoplina je odločitev, ki se vam bo obrestovala. Montaža avtoplina je namreč naložba v prihodnost, saj je način, kako zmanjšati porabo goriva. Montaža avtoplina ima tudi druge prednosti, najbolj očitna je zmanjšan vpliv na okolje, saj z montažo avtoplina, ki je zeleni vir goriva, zmanjšate emisije škodljivih snovi. Zadnji rezultati kažejo, da montaža avtoplina v primerjavi z drugimi energenti pomeni skoraj polovico manj izpustov škodljivih plinov. Montaža avtoplina je najlažji in najučinkovitejši način, kako zmanjšati porabo goriva in škodljiv vpliv na okolje. Ker je tehnologija na tem področju že izjemno napredovala, lahko na plin predelate že skoraj vsak motor. A seveda morate biti prepričani, da je storitev kakovostna. V podjetju G1 smo strokovnjaki za predelavo avtomobila na plin, zato nam lahko zaupate. O naši strokovnosti vas bo prepričala tudi sedem letna garancija, ki jo nudimo svojim strankam. Ker želimo, da so naše stranke zadovoljne, pa pri nas ponujamo najcenejšo vgradnjo avtoplina.  Avtomobil po vseh standardih EU predelamo na avtoplin. Homologacija zato ne bo povzročala nobenih težav.

 

Najcenejša vgradnja avtoplina pri nas

Ker je montaža avtoplina večja investicija, pri kateri morate upoštevati tudi celovitost in strokovnost storitve, je včasih finančno velik zalogaj. Pri nas se tega zavedamo in vam nudimo najcenejšo vgradnjo avtoplina, hkrati pa boste dobili vrhunsko storitev. Da boste pri nas resnično dobili najcenejšo vgradnjo avtoplina, poskrbimo tudi z možnostjo vgradnje plina na obroke. Vgradnja plina na obroke, vam tako olajša odločitev za predelavo avtomobila na plin. Obiščite nas in se tudi sami prepričajte, da vam nudimo najcenejšo vgradnjo avtoplina.

 

Avtoplin – homologacija ni težava

Ko boste predelali svoje vozilo na avtoplin, homologacija ne bo povzročala nobenih težav. Pri nas ima vsa oprema varnostne certifikate, ki so skladni s predpisi EU o predelavi na avtoplin. Homologacija boste dobili brez težav, saj vgradnjo avtoplina opravljajo certificirani avtomehaniki, ki so primerno in strokovno usposobljeni za vgradnjo tovrstne opreme. Zaupajte nam strokovno predelavo avtomobila na avtoplin. Homologacija pa bo le formalnost.