30. oktober 2015

Alternativno zdravljenje hemoroidov ali zlate žile


Alternativno zdravljenje hemoroidov z bioenergijo je tako izjemno učinkovito, da ga priporočamo kot prvo izbiro. Z energoterapijo (bioterapijo) Bioquantum v štiridnevnem ciklusu (4 x do 30 minut) vse bolečine na prizadetem delu izginejo in žile se vrnejo v svojo naravno lego. Zlata žila ali hemoroid je otekla in vneta žila v steni debelega črevesa in danke, ki povzroča bolečine, če je težava večja, pa tudi krvavitve. Pogosto se pojavlja pri ljudeh, ki imajo kronične težave s prebavo in pri tistih, ki preveč sedijo – težava so torej notranji hemoroidi. Zdravljenje z energoterapijo je tako učinkovito, da celo pri klientih, ki so že naročeni na operacijo hemoroidov, le-ta po terapiji pogosto ni več potrebna.

 


Zlata žila oziroma notranji hemoroidi zdravljenje

Alternativno zdravljenje hemoroidovČe se sprašujete kako zdraviti hemoroide oziroma zlato žilo, je odgovor na dlani. Z energoterapijo Bioquantum. Da ne bo prihajalo do težav, ki jih povzroča zlata žila, moramo poskrbeti za to, da uživamo dovolj hrane bogate z vlakninami, da pijemo dovolj vode, da bomo šli zlahka in redno na stranišče. Če je do hemoroidov že prišlo, se za domače (preventivno) lajšanje priporočajo zdravilni čaji ali hemoroidi mazilo, če pa težave eskalirajo, se boste odločili za hitro in učinkovito energoterapijo Bioquantum, ki je neboleča in neinvazivna. Terapevt se med energoterapijo ne dotika delikatnega dela telesa, ki ga je prizadela zlata žila (zadnjik). Med bioterapijo je klient ves čas oblečen in obut. S štirimi terapijami po 30 minut v štirih zaporednih dnevih boste za svoje zdravje naredili največ. Poleg tega, da je to alternativno zdravljenje hemoroidov, boste prejeli veliko »dozo« bioenergije, ki stabilizira celotno biopolje in odpravili še kakšno dodatno nadlogo, npr. bolečine v križu in bolečine v kolenu, skratka, vzpostavili boste splošno ravnovesje organizma. Po energoterapiji Bioquantum boste kot prerojeni. Hemeroidi (zlata žila) pa bodo, kot po »čudežu«, izginili.

 


Alternativno zdravljenje hemoroidov se izpača!

Če se odločite za alternativno zdravljenje hemoroidov z bioenergijo, boste s tem poskrbeli tudi za splošno krepitev organizma in dvig imunskega sistema. Vprašanje kako zdraviti hemoroide tako ni več aktualno, saj je odgovor tu. Prva izbira je energoterapija (bioterapija) Bioquantum. Niti hemoroidi mazilo, niti čajčki niso dovolj. Še manj pa je potrebna operacija. Notranji hemoroidi bodo z zdravljenjem z energijo popolnoma izginili, ne da bi se terapevt fizično dotaknil prizadetega (bolečega) dela telesa. Številni zadovoljni uporabniki energoterapije Bioquantum pričajo o tem, da je alternativno zdravljenje hemoroidov z bioenergijo uspešno in ima dolgotrajne rezultate. Zlata žila je problem, ki vsaj v lažji obliki prizadene skoraj polovico ljudi v njihovem življenju. Notranje hemoroide boste že v začetni fazi, takoj ko začutite prve težave, lahko pregnali z zdravljenjem z bioenergijo, še preden bi težava napredovala. Alternativno zdravljenje hemoroidov poteka zelo enostavno - bioterapevtu obrazložite svoje težave, jakost bolečin in z njim delite vse ostale potrebne informacije. Nato se prepustite energijskim tehnikam, s katerimi energoterapevt (brez fizičnega dotika) energijsko obdela prizadeti del. Že po prvih petnajstih minutah klient občuti veliko olajšanje. Zdravljenje notranjih hemoroidov z bioenergijo (energoterapija Bioquantum) je neboleče. V štiridnevnem ciklusu bodo težave (in bolečine) »čudežno« izginile.