20. januar 2016

Zunanja elektro omarica: Kvalitetna in varna razdelilna omarica

Elektro omarica (oziroma imenujemo jo lahko tudi razdelilna omarica) je namenjena upravljanju vseh vezji v našem domovanju in jo lahko po želji namestite zunaj ali znotraj vašega stanovanja. V našem podjetju Elektroprom vam je na voljo odlične in kvalitetne notranje in zunanje elektro omarice različnih proizvajalcev. Tako kot vse naše proizvode tudi električno omarico odlikuje kvaliteta za ugodno ceno.

 

 

Je vaša notranja ali zunanja elektro razdelilna omarica?

Zunanja elektro omarica za varovalkeV naši spletni trgovini EVJ boste našli razdelilne omarice treh proizvajalcev, in sicer Tehnoplast, Hager in Elektroplast. Vse tri proizvajalce odlikuje varnost in preprosta uporaba. Preprost sistem razdelilne omarice omogoča lahko vgradnjo stikalnih naprav, predvsem pa je uporaba varnejša, enostavnejša in hitrejša. Zato vam priporočamo nakup tako notranjih kot zunanjih elektro omaric, ki jih najdete v naši ponudbi, saj je rokovanje z njimi preprosto predvsem pa so varne za uporabo. Lahko izbirate med prostostoječo, podometno in nadometno notranjo električno omarico, ki jo odlikuje varnost in ugodna cena. V EVJ spletni trgovini tako za pravo ceno najdete varno električno omarico, notranjo ali zunanjo električno omarico različne dimenzije, različne elektro omarice za varovalke poleg tega vam nudi tudi široko ponudbo drugih izdelkov, med katerimi so denimo različna grelna telesa, vodovodni materiali, klimatske naprave, barve, lepila, kemični izdelki, orodja in stroji, ter še mnogo drugih izdelkov. Vse naše izdelke, odlikuje kvaliteta in ugodna cena, še posebej pa vse elektro materiale kot je na primer električna omarica odlikuje varnost.

 

 

Vgradna zunanja elektro omarica

Zunanja elektro omarica ima vgrajeno posebno montažno ploščo s katero je montiranje preprosto ter priložene ustrezne ranžirne obročke in vijake, ki čvrsto pritrdijo vašo omarico. Odprtine v elektro omarici, ki so namenjene za vgraditev v zid, so zaprte s skozniki oziroma gumijastimi čepi.
V EVJ spletni trgovini tako za pravo ceno najdete varno električno omarico take dimenzije kot jo potrebujete,različne elektro omarice za varovalke poleg tega vam nudi tudi široko ponudbo drugih izdelkov. Obiščite našo spletno trgovino in se z enim klikom prepričajte.