Zobni implantat: najboljša cena v Sloveniji. Kam po implantat? V Ljubljano

30. oktober 2017

Če se sprašujete, kam po zobni implantat, potem je Dentalna Akademija s sedežem v Ljubljani pravi naslov za vas. Ponudnikov zobnih implantatov je v Sloveniji kar nekaj , ki ponujajo svoje storitve po ugodnih cenah. Če pa si želite zares najboljšo dentalno oskrbo in hkrati ugodno ceno, potem se naročite na brezplačen pregled v naš center za celostno zobozdravstvo v Ljubljani. Pod eno streho smo zbrani različni strokovnjaki na področju stomatologije, specializirani pa smo tudi za zobne implantate. Pri svojem delu nam pomagajo leta izkušenj, neprestana izobraževanja in nadgradnja znanja, sodobne aparature in najboljši materiali. Vstavitev zobnih implantatov nam je zaupalo že veliko zadovoljnih pacientov, ki smo jim v kratkem času in po ugodni ceni zopet povrnili zdrav in samozavesten nasmeh. Če tudi vi potrebujete kvalitetne zobne implantate in specialista, ki bo za implantacijo poskrbel natančno in strokovno, potem nas obiščite v Dentalni Akademiji v Ljubljani. Zagotavljamo vam, da v Sloveniji ni boljšega razmerja med kakovostjo in ceno zobnih implantatov, kot jo ponujamo pri nas.

 

Zobni implantati cena Ljubljana

 

Najboljši zobni implantati po najboljši ceni v Sloveniji

Ljubljana, glavno mesto Slovenije, na majhnem prostoru ponuja kar nekaj zobozdravstvenih ustanov, ki zagotavljajo kvalitetne zobne implantate. Kam po zobni implantat? In zakaj smo ravno mi najboljša izbira za opravljanje vsaditve zobnih implantatov? Ponujamo vam cenovno ugodno rešitev za nadomestitev enega ali več, celo vseh zob s postopkom implantacije. Zobni implantati, ki jih ponujamo in kakovostno vsadimo, so močni, stabilni, trajni in estetsko dovršeni. Skoraj nemogoče jih je ločiti od naravnih zob. Pomemben podatek za vse, ki se zanimate za zobne implantate je tudi ta, da jih med jedjo sploh ne čutimo, saj se popolnoma zlijejo s preostalim zobovjem, kar omogoča tudi lepši estetski videz. Zobne implantate boste v Dentalni Akademiji dobili po zares ugodni ceni, le 499 € za zobni implantat. Če iščete najboljše, potem ne tavajte po ostalih mestih v Sloveniji, pridite v Ljubljano v Dentalno Akademijo.

 

najboljši zobni implantati Slovenija

 

Kvalitetni zobni implantati za popoln nasmeh

V našem centru za celostno zobozdravstvo se lahko pohvalimo z neštetimi uspešnimi primeri vsaditve zobnih implantatov, ki so povrnili nasmeh mnogim zadovoljnim pacientom po ugodni ceni. Naše poslanstvo je usmerjeno v zadovoljstvo pacientov, zato poskrbimo tudi z nebolečim postopkom implantacije, ki ga opravimo v slabe pol ure pod lokalno anestezijo. Pri svojem delu uporabljamo najsodobnejše tehnike, pristope in najboljši material. Ker niso vsi pacienti primerni za zobne vsadke, vas vabimo, da nas obiščete z vprašanji o zobnih implantantih v Ljubljani in opravite brezplačen pregled, kjer se bomo pogovorili in dogovorili o vsaditvi najboljših zobnih implantatov.