04. junij 2018

Trgovina z računalniki BBT – kakovostna obnovljena oprema

BBT podjetje, s polnim imenom Brown Bear Team, je trgovina z računalniki, v kateri se ukvarjamo s prodajo kakovostnih obnovljenih računalnikov priznanih blagovnih znamk, kot so Lenovo, Dell in HP. Poleg prodaje zmogljivih računalnikov, ki jih lahko uporabljate za delo doma ali v službi, nudimo tudi obnovljene delovne postaje s procesorji Xeon, ki so primerne za oblikovanje videov in risanje v 2D ali 3D. Delovne postaje so serijsko opremljene z grafičnimi karticami, ki zagotavljajo odlično delovanje. Vsi naši ugodni računalniki so bili v kratki rabi pri tujih podjetjih, ki morajo vsako leto zamenjati opremo, mi pa dobimo v roke malo rabljen, skoraj nov računalnik iz poslovne linije, ki nam omogoča dolgotrajno delo na računalniku in je na voljo po strankam prijazni ceni. Poleg obnovljene opreme lahko v naši trgovini z račulniki najdete tudi renew računalnike, ki so že bili na poti iz tovarne, a so jih distributerji preklicali in jih ni možno vrniti, ali pa so višek proizvodnje oz. je bila embalaža poškodovana med transportom.

 

novi računalniki

 

 

Trgovina z računalniki – poslovna linija po ugodni ceni

Veliko uporabnikov, ki prvič obišče našo spletno stran ali se oglasi v trgovini, nam zastavi vprašanje, kako je mogoče, da imamo tako kovostno opremo na voljo po tako nizki ceni. Razlog je enostaven – gre za obnovljene zmogljive računalnike priznanih blagovnih znamk, ki so bili pridobljeni iz tujih podjetij v tujini, pregledani, očiščeni in spihani. V kolikor so določeni deli poškodovani, jih zamenjamo z novimi in tako dobimo ugodne računalnike, ki na pogled izgledajo kot novi računalniki, a po veliko nižji ceni. Prednost naših računalnikov je, da so vsi iz poslovne linije, ki je veliko bolj kvalitetna od računalnikov iz široko potrošne linije, saj imajo večjo zmogljivost, primerni so za daljše delo, obenem pa imajo daljšo življenjsko dobo. Priznane blagovne znamke, kot so HP, Dell in Lenovo, zagotavljajo manj sistemskih napak, vgrajene komponente so standardne in funkcionalno usklajene, računalnik pa deluje tiho in stabilno. V kolikor je potrebno zamenjati kakšen del, imamo nove vedno na razpolago.

 

 

Prodaja obnovljenih računalnikov - idealen nadomestek novega

Skoraj vsako gospodinjstvo potrebuje zmogljiv računalnik. Večina ljudi se ob nakupu še vedno odloča za nove računalnike, obenem pa iščejo ugodno ceno, zato vse prevečkrat kupijo poceni računalnike, ki imajo kratko življenjsko dobo in se veliko kvarijo. V naši trgovini z računalniki vam za razliko od običajnih trgovin ponujamo kakovostne računalnike iz poslovne linije, ki imajo dolgo življenjsko dobo in so primerni za dolgotrajno uporabo. Prepričani smo, da boste z našo opremo izjemno zadovoljni, saj nudimo A kakovost, kar pomeni, da je računalnik tehnično brezhiben, brez večjih prask in odrgnin, je spihan, obenem pa je pregledana tudi baterija. Ob nakupu našega računalnika ste lahko brez skrbi, saj nudimo možnost vračila opreme, v kolikor z njo niste zadovoljni. Prihranite denar, vendar ne na račun kakovosti, in se odločite za nakup opreme v naši trgovini z računalniki. Lahko nam zaupate, saj nas odlikujeta poštenost ter pripravljenost pomagati in svetovati našim strankm o pravilni izbiri računalnikov.

 

renew računalniki

 

 

Zmogljivi računalniki iz poslovne linije ter lasten servis

V kolikor še vedno razmišljate o tem, ali smo vas z našimi besedami prepričali, vam predlagamo, da se oglasite osebno v našem podjetju ali pa nas kontaktirate po telefonu ali emailu, kjer se lahko z dodatnimi vprašanji prepričate o kvaliteti naših storitev in opreme. Poleg obnovljenih zmogljivih računalnikov iz poslovne linije ter delovnih postajah v našem podjetju zagotavljamo tudi renew računalnike, ki imajo ugodno ceno bodisi zaradi preklicanega naročila s strani distributerjev, ko je oprema že izven tovarne in ga ni mogoče vrniti nazaj, bodisi zaradi tega, ker so višek proizvodnje. Včasih pa ima tovrsten računalnik nižjo ceno tudi zaradi poškodovane embalaže. Za vse računalnike v naši ponudbi nudimo lasten hitro odziven servis, ogromno izbiro artiklov iz poslovne linije, preverjene modele in izvor ter nakup brez tveganja, saj lahko zmogljive računalnike vrnete v 15-ih dneh od nakupa, v kolikor z njim niste zadovoljni. Ne gre pa pozabiti niti na okoljski vidik, saj je nakup rabljenega računalnika veliko bolj prijazen do okolja, kot nakup novega računalnika. BBT podjetje je pravi naslov za nakup novega računalnika, v kolikor želite imeti kakovosten računalnik z dolgo življenjsko dobo.