19. maj 2017

ZLATI PRSTANI KOT SIMBOL POROKE – NAJBOLJŠE CENE ZAROČNIH PRSTANOV

Zlati prstani sodijo med najbolj klasično izbiro, vendar pa to ne pomeni, da so tudi dolgočasni. Izbirate lahko med različnimi modeli prstanov – na voljo so klasični prstani, prepleteni prstani, ki ponazarjajo vajino neskončno ljubezen, odločite pa se lahko tudi za bolj sodobne, glamurozne prstane s sijočim biserom. Katerega bosta izbrala, je odvisno predvsem od vajinih želja. Ker pa vaju bosta poročna prstana vse življenje spominjala na enega najpomembnejših korakov v življenju, je zelo pomembno, da si pri izbiri vzameta čas in dobro premislita. Oglasita se lahko tudi v Zlatarskem ateljeju Mengeš, v katerem vama bodo prijazni svetovalci z veseljem pomagali pri izbiri prstanov. Če kljub pestri ponudbi ne najdeta tistega, kar iščeta, izkoristita možnost izdelave unikatnih poročnih prstanov po naročilu, ki so odličen sinonim za vajino edinstveno zvezo. V kolikor se odločita za zlate prstane, lahko izbirata med rumenim, belim in rdečim zlatom. Nudimo vama zares ugodne cene zaročnih prstanovporočnih prstanov in drugega nakita. Preverita cenik zaročnih prstanov in se prepričajta tudi sama.

 

 

Zaročni prstani – cena je odvisna od različnih dejavnikov

 

Cena zaročnih prstanov je ugodna tudi v našem Zlatarskem ateljeju, saj smo prepričani, da so lahko cenovno ugodni poročni prstani kvalitetno izdelani. Kljub temu pa je cena odvisna predvsem od izbire materiala in od zahtevnosti same izdelave. Tudi zlati prstani so lahko zaradi majhnih podrobnosti, ki jih vključujejo, nekoliko dražji. V našem ateljeju vama svetujemo, da izbereta visokokvalitetna prstana po ugodni ceni. Poceni poročni prstan je namreč lahko prav tako kvalitetno izdelan, kot dražji prstani. Naj vaju cena zaročnih prstanov ne odvrne od nakupa vajinih sanjskih prstanov.

 

 

Zlati prstani, ki ponazarjajo večno ljubezen

 

Kljub novejšim materialom zlati prstani ostajajo najpogostejša izbira. Seveda pa lahko izbereta tudi druge materiale. Pri poročnem prstanu namreč ne gre za izbiro materiala, temveč za obliko kroga, ki ponazarja vajino neskončno ljubezen. Zlati so lahko tudi zaročni prstani za moške. Zagotovo bosta našla vajina sanjska prstana, bodisi med zlatimi prstani bodisi med prstani, izdelanimi iz drugih materialov.

 

zlati prstanizaročni prstani cena