31. maj 2018

Betonski zidak, kanelete in ostali visokokakovostni betonski izdelki

Betonski zidak mora biti kakovosten, saj je to osnovni element za zidanje objektov. Poleg tega pa se betonski zidak lahko uporabi za druge namene. Čeprav velja za najbolj vsestranski gradbeni material, lahko betonski zidak uporabimo kot del betonskega vrtnega izdelka, v veliko pomoč pa nam je lahko tudi pri zgradnji podpornih zidov in stebrov ter pri urejanju brežin in dvorišč. Pri izbiri betonskih zidakov morate gledati predvsem na kakovost, še posebno, če boste z njimi ustvarjali svoj dom. V podjetju Cementni izdelki Jarc se z izdelavo betonskih izdelkov ukvarjamo že od leta 1961. Med njimi boste našli tudi betonske kanelete, kamine, pokrove itd. Naši začetki so bili težki, saj je takrat vse delo potekalo ročno, od priprave in vgradnje betona pa vse do transporta betonskih izdelkov. Sčasoma pa smo se modernizirali in uvedli tudi nove tehnologije. Zahteve tržišča so povzročile, da smo povečali asortima naših izdelkov, pojavila pa se je tudi potreba po obnovitvi tehnologij. V proizvodni proces smo umestili najnovejšo tehnologijo, ki temelji na računalniškem vodenju posameznih delovnih procesov, ki so združeni v celoto, od priprave betona, izdelave izdelkov, sušenja izdelkov ter paletiranja in paketiranja izdelkov. V proizvodnji se upoštevajo zahtevani standardi EN za posamezno družino izdelkov, za katere se izda Izjava o skladnosti, izdelkom pa je podeljen znak CE. S tem je zagotovljena kvaliteta, ki se spremlja tudi s kontrolo v lastnem laboratoriju.

 

betonski izdelki

 

Ponudba betonskih izdelkov

V naši ponudbi lahko najdete najrazličnejše izdelke, od tlakovcev, zidov in ograjnih elementov, pa vse do plošč, cevi in pokrovov. Tudi vrtni program je bogat in raznolik. Če potrebujete kakovostne betonske kanelete, betonski kamin, betonski zidak ali cepljeni betonski zidak ali betonsko kapo in pokrov, potem je naše podjetje pravi naslov za vas. Naša želja je strankam ponuditi kakovostne izdelke, ki vas bodo navduševale in vam dobro služile še dolgo po tem, ko jih boste kupili. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsako zastavljeno vprašanje. Pošljite nam povpraševanje preko spletnega obrazca na spletni strani in poslali vam bomo ponudbo.

 

Kakšni so naši betonski zidaki?

Naše delo jemljemo zelo resno, prav vsak izdelek pa je izdelan z veliko strastjo. Vsak betonski zidak je pri nas po izdelavi pregledan, naložen in zapakiran. Vedno skrbimo za najvišjo kakovost in tudi za vaše zadovoljstvo. V novodobnem času se je naša proizvodnja betonskih zidakov v našem podjetju modernizirala, kar pomeni večjo kakovost in skladnost, hkrati pa tudi bolj dostopno ceno. Avtomatizacija je prinesla tudi večjo možnost ujemanja z najvišjimi standardi, zato je betonski zidak, kakor tudi ostali izdelki, izdelan na visokem kakovostnem nivoju. Imajo dolgo življenjsko dobo, so trpežni in odporni na neugodne vremenske razmere, kar so še dodatni razlogi, da investirate v njih. Betonski zidak je hidrofoben, kar preprečuje nabiranje vlage iz tal, kar lahko vpliva na njihov zunanji videz. Kvaliteta je vedno povezana z varnostjo, odpornostjo in dolgo življenjsko dobo, kar je pri zidanju z betonskimi zidaki izredno pomembno. V ponudbi lahko najdete tudi cepljene betonske zidake. Gre za štirioglate zidake, ki so na dveh ali na vseh štirih straneh lomljeni in imajo na teh stranicah videz kamna. Cepljeni betonski zidaki se uporabljajo predvsem kot okrasni zidaki, saj zaradi svojega estetskega in naravnega videza dajejo lep estetski vtis. Za pokrivanje cepljenih betonskih zidakov se uporablja betonska kapa, ki je prav tako del naše ponudbe.

 

Betonske kanelete oziroma kakovosten izdelek za odvodnjavanje

Za popolno varnost vašega doma lahko poskrbite tudi tako, da smotrno načrtujete vsak korak gradnje. Betonske kanelete lahko poskrbijo za varnost pred poplavo objekta. Pri izbiri morate vedeti, kakšne so pričakovane obremenitve, pomembno pa je tudi, da se betonske kanelete lepo vključijo v sam objekt. Pri nas lahko dobite kakovostne kanelete Hauraton in Živex z rešetko, s katerima si boste zagotovili varno odvajanje površinskih voda. Kanelete so vam na voljo v različnih dimenzijah in z različnimi nosilnostmi. Kanaleta Hauraton je na voljo v širini 14 in 19 centimetrov, Živex pa v širini 16 in 22,5 centimetra. Dolžina kanalete je pri obeh enaka – 100 centimetrov. Medtem ko lahko pri kanaleti Hauraton izbirate med štacano, mrežasto ali litoželezno rešetko, pa so pri kanaleti Živex na voljo lažja, težja ali mrežasta rešetka. Vgradnja kanalete je povsem preprosta, pozorni moramo biti le na natančnost, saj bo le tako lahko služila svojemu namenu.

 

Betonski kamin lahko popolnoma spremeni videz vašega vrta

V naši ponudbi imamo tudi bogat vrtni program, v katerem prav posebno mesto zaseda betonski kamin. To je ne le praktična rešitev za popestritev vašega vrta, tudi izredno estetski je. Kamin bo ob svojem ognju združil vas in vašo družino in prijatelje in skupaj boste lahko uživali v okusni hrani, ki ste jo pripravili v njem. Več o naši ponudbi kaminov, vodnjakov, jaškov in betonskih pokrovov ter betonskih kap lahko preberete na naši spletni strani. Še bolj pa se bomo razveselili vašega obiska v naši poslovalnici, kjer si boste naše izdelke lahko tudi ogledali in kjer vam lahko tudi strokovno svetujemo pri izbiri.

 

betonski kamini Jarc