30. oktober 2017

Topli ženski zimski plašč: modne smernice 2017


Kaj narekujejo modne smernice za zimo 2017? V trgovinah Mana boste našli modna in klasična oblačila za vso družino. Ker smo globoko zakorakali v jesen, zima pa je pred vrati, smo o zimi in zimskih plaščih ter bundah razmišljali tudi v Mani. Ženski zimski plašč je kos oblačila, ki ne sme manjkati v omari nobene ženske. Topli ženski zimski plašč je nepogrešljiv kos oblačila, ki je namenjen nošenju pozimi oziroma ko je zunaj mraz in potrebujemo topel plašč, da nas segreje. Modne smernice tudi za zimo 2017 napovedujejo prevlado zimskih plaščev, ki so izredno priljubljeni, saj so poleg tega, da zagotavljajo prijetno toplino, kvalitetni, udobni in estetsko privlačni. Zima 2017 na področju mode ponuja tudi zimske jakne in plašče iz usnja, ki so klasika. Mnogo žensk pa se odloča za nakup naših atraktivnih toplih zimskih plaščev, narejenih iz različnih materialov, ki vas bodo v mrazu prijetno greli. Na naši spletni strani si lahko ogledate ponudbo modnih in toplih ženskih zimskih plaščev in bund, vabljeni pa tudi, da nas obiščete v eni izmed naših poslovalnic po Sloveniji. Prepričani smo, da boste v bogati ponudbi ženskih zimskih plaščev in ostalih oblačil za ženske, moške in otroke našli nekaj zase in za svojo družino.

 

ženski zimski plašč


Topli zimski plašči 2017 in modni nosečniški plašči


V mrzlih zimskih in deževnih jesenskih dneh ne sme manjkati zimski plašč. Če je še nekaj let nazaj veljalo, da so zimski plašči le ženska oblačila, v letu 2017 temu ni tako. Moški modni zimski plašči so prav tako priljubljena izbira moških, ki bi radi izgledali elegantno, obenem pa bi radi, da jim je v mrazu toplo. Naša ponudba ženskih in moških zimskih plaščev vas bo navdušila. Predvsem ženske boste prišle na svoj račun. Modni ženski zimski plašči so na voljo v različnih krojih, materialih, barvah in velikostih. Med pestro izbiro ženskih zimskih plaščev boste zagotovo našle nekaj zase. Odlično novico pa imamo tudi za nosečnice, saj smo svojo ponudbo obogatili tudi z nosečniškimi plašči. Mnogo nosečnic se v zimskem času sprašuje, kje kupiti topel in moden zimski plašč, ki bo pred mrazom zaščitil njo kakor tudi otroka. Nosečniška moda je danes pravi trend in tega se zavedamo tudi v Mani, zato smo za nosečnice pripravili bogato izbiro oblačil, od zanimivih in domiselnih majic in hlač pa vse do toplih in modnih nosečniških plaščev.

 

modni ženski zimski plašči


Zimski plašči 2017: naj vas zima ne preseneti


Oglasite se v Mani in si oglejte našo ponudbo ženskih in moških zimskih plaščev za zimo 2017, bunde, smučarske bunde, obleke, hlače in majice ter ostala oblačila za vas in vašo družino. Modni ženski zimski plašči so izdelani iz toplih in udobnih materialov, ki jih boste z užitkom nosile tudi v drugi sezoni. Izbirajte med različnimi dolžinami in barvami ženskih zimskih plaščev in jaken, ki so pri nas dostopni po zares ugodni ceni. Obiščite nas v eni izmed poslovalnic v Slovenijo in se čimprej pripravite na zimo 2017.