18. november 2018

 

Najbolj kvalitetne ženske drsalke na voljo v različnih barvah in modelih

Vse ženske vedo, da morajo biti ženske drsalke, ki jih izberejo za svoje zimske radosti, najlepše. Poleg tega morajo biti tudi najbolj varne, zanesljive in ne predrage. Če se barvno ujemajo s šalom in kapo, je pa slika popolna. Šalo na stran in brez stereotipov lahko rečemo, da ženske veliko dajo na varnost, anatomskost in estetsko dovršenost ženskih drsalk. Zato smo jim prisluhnili in v našo ponudbo vključili številne izjemno lepe modele priznane znamke Tempish v različnih velikostih in barvah. Ženske drsalke, ki jih odlikuje izjemna varnost in tehnološka dovršenost, so na voljo v različicah za umetnostno ali športno drsanje, omogočamo pa vam tudi izposojo drsalk. Da ne bodo zapostavljeni, ponujamo tudi pestro paleto moških drsalk in drsalk za najmlajše, ki ne zaostajajo v kakovostnih standardih. Vsi naši izdelki so zasnovali z mislijo na končnega uporabnika, ponujamo pa vam tudi možnost, da jih preizkusite. Oglasite se pri nas v skladiščnih prostorih, kjer vam predstavljamo celotno paleto iz našega asortimaja. V testnem okolju boste lahko vse ženske drsalke dodobra pregledali, pretipali in si jih nadeli, da boste izbrali model, ki bo za vas ravno pravšnji. Razumemo namreč, da je odločitev za ukvarjanje z določenim športom veliko več kot le izbira, je zaveza k določenemu življenjskemu slogu in načinu bivanja. Tudi v Sloveniji imamo več drsališč, ki so odprta med letom in vam omogočajo redno vadbo skozi vse mesece. Še vedno najbolj priljubljeni pa zimski športi ostajajo v hladnejših mesecih, ki nam trkajo na vrata. Zato je zdaj ravno pravšnji čas za premislek o tem, kam boste vložili svojo energijo in denar v prihodnjih nekaj tednih.

 

ženske drsalkeženske drsalke

 

Tudi zanj: samo najbolj varne in prožne moške drsalke

 

Moške drsalke so prav tako izziv za vsakega proizvajalca, saj morajo izkazovati lastnosti, kot so izjemna prožnost, varnost in trpežnost ter robustnost. Moški na ledu so namreč zelo pogumni in se radi naprezajo do svojih fizičnih meja, kar je pozitivno, predstavlja pa določena zdravstvena tveganja. V vsakem primeru pa drsanj prinaša veliko pozitivnih učinkov na vaše zdravje. Pomaga izboljšati ravnotežje na zabaven in pozitiven način. Pripomore k prožnosti sklepov, saj poudarja hitre gibe nog in krepi kolena, kar je dobra vadba za sklepe in vas bo naredilo bolj prožne. Poleg tega gradi mišice na nogah, saj je osredotočeno na gibanj nižjega dela telesa, mišice postanejo bolj vidne in izdelane. Je tudi odlična kardio vadba, saj predstavlja aerobno dejavnost, ki se lahko kosa z najbolj zahtevnimi športi. Vadba je prijetna in sploh ne opazite, koliko se naprezate, saj se po površini gibate s tekočimi gibi, k čemur dobre moške drsalke veliko pripomorejo. Moški potrebujejo varno podporo za svoje izzive in z našimi moškimi drsalkami jim je ta vedno zagotovljena, seveda pa tudi ženske drsalke v niso nič manj kakovostne.

 

V naši ponudbi tako drsalke za umetnostno drsanje kot drsalke za hokej

 

Z našimi drsalkami za umetnostno drsanje boste varni na ledu, kjer se boste lahko posvečali krepitvi vzdržljivosti. Drsanje namreč zahteva veliko energije v dolgih časovnih obdobjih, kar krepi vašo sposobnost dolgotrajnega fizičnega napora. Drsalke za hokej pa morajo biti izjemno trpežne in anatomsko prilagojene, saj se prek drsenja in sinhroniziranih gibov nog sklepi in mišice naprezajo in krepijo prožnost, kar pa mora potekati v zavarovanem okolju dovršenega športnega izdelka. Ugotovljeno je bilo, da je drsanje boljša vadba od teka ali kolesarjenja, saj krepi vse mišične skupine v vašem telesu. Pripomore tudi k izgubi ali nadzorovanju telesne teže, saj vam pomaga porabljati kalorije: glede na intenzivnost vadbe med 300 in 650 kalorij na uro. Pomaga tudi uravnavati nivo stresaj, saj pripomore k obvladovanju psihične obremenitve in njenih posledic. Je ena od najbolj zabavnih oblik vadbe, zlasti če jo izvajate zunaj, na svežem zraku, kjer lahko uživate v razgledu. Ker je naša država ena najbolj naravno ohranjenih v Evropi in ker imamo večinoma dovolj nizke zimske temperature, da lahko za drsanje izkoristimo naravni led, smo lahko res veseli možnosti gibanja na prostem. Tudi zato je drsanje že tradicionalno eden od priljubljenih zimskih športov v naših krajih.

 

Na spletni strani najdete najkakovostnejše drsalke po cenah, primernih za vse

 

V naši spletni trgovini so vsi opisani in predstavljeni modeli drsalk s cenami, ki jih imamo na zalogi v naši ponudbi. Modeli so izjemno raznoliki in primerni za vse starostne skupine in nivoje telesne pripravljenosti. Drsalke po ugodni ceni so tudi odlično darilo v predprazničnem in prazničnem času. Oglasite se pri nas osebno, po telefonu ali elektronski pošti. V našem družinskem podjetju dajemo izredno velik poudarek svetovanju in osebnemu stiku, zato si bomo vzeli čas in vam predlagali zgolj najboljše modele ženskih drsalk in vseh ostalih vrst za vas. Ne prepuščajte vašega zdravja in dobrega počutja naključju. Pridružite se številnim navdušencem nad drsanjem, ki jih je prepričala kakovost naših produktov in trajnost naših storitev svetovanja in obveščanja, ki smo jih v našem mladem družinskem podjetju negovali od samega začetka.