16. december 2015

Zaščitne delovne rokavice poskrbijo za varnost

Zaščitne delovne rokavice so nepogrešljive na delovnih mestih, kjer obstajajo tveganja poškodbe rok. Zaščitne delovne rokavice sodijo med delovna oblačila. Funkcija delovnih oblačil je zaščita pred škodljivimi tveganji na delovnem mestu. Zaščitne delovne rokavice so najpogostejša zaščita rok, s katerimi boste zaščitili prste, dlani in zapestje. Pri izbiranju delavskih rokavic je najpomembneje, da te delavca zaščitijo in mu hkrati nudijo nemoteno gibanje, da lahko natančno in varno opravlja svoje delo.

 


Bombažne zaščitne delovne rokaviceDelavske rokavice so v skladu s standardi Evropske unije

V podjetju Trgos d.o.o. Bled se zavedamo, kako pomembna je delovna zaščita, saj si že 25 let prizadevamo, da pri nas najdete vse, kar potrebujete za varno delo. Tako vam nudimo bogat izbor delovne zaščitne opreme za zaščito glave, rok, telesa in nog. Če potrebujete zaščitne delovne rokavice, je naša ponudba kot nalašč za vas.
Zagotavljamo vam, da imamo na zalogi vedno več kot petdeset vrst zaščitnih delovnih rokavic. Delavske rokavice, ki jih najdete na naših policah, so v skladu s standardi Evropskega sveta. Lahko ste torej brez skrbi, da boste z zaščitnimi delovnimi rokavicami res poskrbeli za varnost svojih rok.

 


Delavske rokavice za vse vrste nevarnosti

Ponudba zaščitnih rokavic je pestra, obstaja namreč veliko vrst delavskih rokavic za različna področja dela, ki ponujajo različno zaščito. Izjemno pomembno je, da izberete tiste, ki ščitijo pred specifičnimi tveganji, ki se pojavljajo pri opravljanju vašega dela. Pri nas med drugim najdete rokavice za zaščito pred mehanskimi poškodbami, kemikalijami, električnim udarom, vročino in mrazom.

 


Bombažne delovne rokavice za fina dela

V naši ponudbi zaščitnih rokavic imamo med drugim zaščitne usnjene rokavice, lateks rokavice in bombažne delovne rokavice. Bombažne delovne rokavice so zračne, mehke in udobne. Področje uporabe bombažnih delovnih rokavic je široko. Uporabljate jih lahko tako pri vsakodnevnih opravilih, na primer za čiščenje in vrtnarjenje, kot tudi za fina dela v različnih industrijskih dejavnostih in laboratorijih. V podjetju Trgos d.o.o. Bled smo za vas pripravili širok izbor visokokakovostnih bombažnih delovnih rokavic v ženskih in moških velikostih, da bodo vaše roke odlično zavarovane.