15. maj 2017

Zaščitne čeladeZaščitne čelade, zaščitne maske in ostala delavska oprema


Zaščitne čelade potrebujemo v številnih panogah. Glava je pri nevarnem delu prva na udaru, zato obvezno potrebuje dobro zaščito. Trgos Bled ponuja številne izdelke za zaščito glave, predvsem pa kvalitetne zaščitne čelade in zaščitne maske za obraz. Pri nas najdete tudi vso gozdarsko zaščitno opremo.


Naše zaščitne čelade


Zaščitna čelada je osnova v vseh nevarnih pogojih na delu in je tudi zakonsko določena. Tako delodajalec kot delavec morata skrbeti za ustrezno varovalno opremo, pri čemer je seveda kvaliteta materialov na prvem mestu. Uporabljamo jih v gozdarstvu, gradbeništvu, energetiki in drugod. Naše zaščitne čelade iz polietena imajo nastavljiv okvir in tehtajo 360 gramov. Zaščitne čelade lahko dobite v različnih barvah: rdeči, oranžni, beli, modri, rumeni ali zeleni. V naši ponudbi je tudi Peltor zaščitna čelada z indikatorjem in zračenjem. Ne spreglejte še gozdarskih čelad, varilnih čelad, aluminijastih pokrival, zimskih kap, podkap in drugih koristnih artiklov.


zaščitne maskeNaše zaščitne maske


Zaščitne maske so eden najbolj uporabljenih industrijskih izdelkov za varovanje obraza. Pri tem mislimo tako maske za enkratno uporabo za usta in pa masivne maske za cel obraz, ki jih potreujemo zgolj pri določenih opravilih. Trgos prodaja odlične varilne zaščitne maske: naglavne varilne maske iz termoplastičnega materiala, ki so samopogasljive, in ročne varilne maske iz termoplastičnega materiala (z ročajem).

Med zaščitne maske pa spadajo tudi artikli za zaščito dihal. Respiratoje z ventili ter druge polobrazne in obrazne maske si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer najete tudi kode izdelkov, s katerimi bo naročilo lažje in hitrejše. V ponudbi so tako maske za enkratno uporabo kot masivnejše maske za redno uporabo. Zavarujte svoj obraz z najboljšimi artikli. Pri nas jih boste dobili po kar najbolj ugodni ceni.

V podjetju Trgos (Bled) smo specializirani za delavno zaščito, zato imamo na zalogi večjo količino zaščitnih sredstev in velik izbor proizvodov. Vsa zaščitna oprema je v skladu z evropskimi standardi. V našem prodajnem programu so poleg čedal in mask še delavske rokavice, dežne obleke, brezrokavniki, hlače z naramnicami in tudi vsa gozdarska zaščitna oprema. Ko potrebujete zaščitno opremo, se lahko vedno zanesete na nas. Preglejte našo ponudbo na spletu in nas pokličite za podrobnejše informacije. Obiščete nas lahko v trgovini na Alpski cesti 62 v Lescah.