28. april 2016

Zaročni prstani - belo zlato zaradi ugodne cene še vedno najbolj priljubljena izbira

V zadnjih nekaj letih trend zaroke spet narašča, saj se vedno več moških odloči svojo izbranko zasnubiti na poseben način, z dogodkom, katerega vrhunec je seveda škatlica z zaročnim prstanom.

Ponudba zaročnih prstanov je danes zelo bogata – tako z vidika barvnih odtenkov kot tudi oblik. V zadnjem obdobju so vse bolj modni zaročni prstani iz rožnatega zlata, a belo zlato kljub temu ostaja najbolj pogosta izbira parov. Zaročni prstani iz belega zlata so elegantni in moderni, predvsem pa trpežni, zato obdržijo svojo prvotno lepoto še dolga leta.

Zaročni prstani (belo zlato, rumeno zlato ali rdeče zlato) so praviloma preprostih linij, krasi jih en sam diamant, ki simbolizira večnost in trdnost ljubezni. Diamant je tudi ključen dejavnik za oblikovanje končne cene. Kakovost diamanta draguljarji ocenjujejo s štirimi C-ji: carat označuje težo diamanta, clarity njegovo čistost, color barvo in cut način brušenja.

Cenovno ugodnejšo izbiro predstavljajo srebrni zaročni prstani.

 

Zaročni prstaniZaročni prstani – cene odvisne od številnih kriterijev

Vas zanimajo, koliko stanejo zaročni prstani? Cene je zelo težko podati vnaprej, saj je odvisna od številnih kriterijev, kot so material, velikost, kakovost diamanta ...  Natančnejšo predvideno ceno vam lahko sporočimo, če nam posredujete svoje želje, zato vas vljudno vabimo, da nas obiščete ali kontaktirate preko telefona oz. elektronske pošte. Unikatni zaročni prstani po naročilu (belo zlato, rumeno zlato, rdeče zlato) vam puščajo povsem proste roke pri izbiri barv, gravur, materialov in velikosti.

Ponudbo zaročnih prstanov dopolnjujejo tudi unikatni poročni prstani. Cenik navaja informativne cene, saj je cena poročnih prstanov odvisna od količine (teže) zlata ali druge kovine, torej od velikosti, širine in debeline vzorca, čistine zlata, zahtevnosti izdelave in vdelanih kamnov. Poročne prstane najpogosteje izdelujemo iz žlahtnih kovin, kot so zlato, platina in srebro. Plemenite kovine so namreč dovolj trdne, obstojne, telesu prijazne in imajo možnost naknadnega preoblikovanja. Prava paša za oči pa so poročni prstani v barvnih kombinacijah, na primer belo in rumeno zlato.

 

Iščete edinstven in drugačen zaročni prstan? Potem je Zlatarski atelje Mengeš pravi naslov za vas, saj našo ponudbo prstanov dopolnjujejo unikatni zaročni prstani (belo zlato, rumeno zlato ali rdeče zlato), katerih ugodne cene so navdušile že mnoge. Obiščite nas.