14. avgust 2018

Yamaha Tracer 900 – nudimo vam brezplačen test

Podjetje KMC d.o.o., katerega sedež najdete na Dolenjska cesta 242 c v Ljubljani smo ustanovili leta 2006 z namenom, da bi strankam ponudili kompletno ponudbo Yamahinih izdelkov na enem mestu, od vozil kot je Yamaha tracer 900 za katere nudimo tudi teste do rezervnih delov, dodatne opreme in oblačil. Imamo več kot deset let izkušenj in verjamemo, da našim strankam ponujamo kvalitetno in ugodno opremo, obenem pa smo v izjemno kratkem času postali eden od vodilnih ponudnikov motoristične opreme v Sloveniji in ta status želimo ohranjevati tudi v prihodnje ter se vseskozi nadgrajevati. Poleg osnovnega Yamaha programa in yamahinih oblačil, rezervnih delov in dodatne opreme vam nudimo motoristično in navtično opremo tudi ostalih priznanih blagovnih znamk kot so Draggin Jeans, Revitt, Kppa, Motul in drugi. Izbirate lahko med pestro ponudbo motornih vozil kot sta yamaha tracer 900, yamaha fjr 1300 ter yamaha mt 10 in 7, na naši spletni strani pa lahko za vsako vozilo Yamaha najdete tehnične podatke, ki vam bodo pomagali pri izbiri. V kolikor imate glede motornih vozil kot je yamaha tracer 900 ali testa vozil kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali in vam svetovali. Mi smo tukaj za vas.

 

Yamaha tracer 900 test (tehnični podatki)


Yamaha tracer 900 – najboljše motorno vozilo ter test

V naši ponudbi vozil na spletni strani lahko izbirate med različnimi vrstami vozil, od snežnih sani, golf vozil do atv vozil skuterjev, kros in motornih vozil. Našim strankam nudimo kakovosten pregled vseh vozil, vseeno pa je naša primarna dejavnost prodaja yamahinih motornih vozil med katerimi najboljše lastnosti in tudi mnenja dosega Yamaha tracer 900, za katerega nudimo tudi povsem brezplačen test, da se tudi sami prepričate o kakovosti in brezhibnem delovanju. Yamaha tracer je s svojimi tehničnimi podatki vsekakor najbolj prodajano motorno vozilo v naši ponudi, nov model pa prinaša še bolj kakovosten pokrov ohišja, ki daje občutek veliko bolj dobvršenega videza, ima izboljšano ergonomijo ter večji nastavljiv vizir, ki zagotavlja večje udobje in posledično uživanje med vožnjo. V kolikor ste ljubitelji adrenalina boste navdušeni nad 3-valjnim agregatom z velikim navorom, za doseganje okretnosti in stabilnosti pri visokih hitrostih pa je na voljo podaljšana nihajna roka iz aluminijaste šasije. Yamah tracer 900, katerega lahko pred nakupom stestirate na testu, je zasnovan za hiter poveg iz vsakodnevnega življenja, ima 18 litrski rezervoar, kar pomeni, da greste lahko izjemno daleč na izlet ter privoščite svojemu življenju brezskrbno uživanje, ki vas bo navdušilo in prepričalo, da je motorno kolo tracer prava izbira za vaše adrenalinske užitke.


Yamaha tracer 900 in fjr 1300 – pred nakupom opravite test

Ne glede na to, za katero vozilo se boste odločili je pomembno, da ga pred nakupom stestirate in ugotovite, ali vam takšen motor leži in ali se na njem počutite udobno. Za vsa yamaha vozila vključno z yamaho mt 10 zagotavljamo test vozil, kjer boste dobili dokončno potrditev primernosti motornega vozila za vas. Za začetek je vsekakor dobro pogledati našo spletno stran, kjer boste našli tehnične podatke za vsa vozila od mt 07 do 10, med katerimi so sicer najbolj prodajana Yamaha tracer 900 ter yamaha fjr 1300. Yamaha tracer 900 ima tekočinsko hlajenje, največjo moč 84,6 kW in največji navor 87,5 Nm, električni sistem zagona, konstantni 6-prestavni sistem menjalnika in porabo goriva 5,5 l na 100 km. Z novim modelom je izboljšana visokokakovostna zasnova ohišja, ima prenovljen sedež za večje udobje tako voznika kot sovoznika, povečan vizir za udobje in nove sopotniške stopalke. Tako so poleg voznikov na svoj račun prišli tudi sopotniki, kateri lahko zdaj še bolj uživajo ob vožnji z motorjem. Yamaha fjr 1300 s svojimi tehničnimi podatki na drugi strani zagotavlja izjemno udobno vožnjo na ravni razreda Supersport saj je napredni model športno-potovalnega motornega kolesa zasnovan za premagovanje dolgih razdalj v izjemno hitrem času. Z nakupom omenjenega motorja dobite tako idealno vozilo za vaša popotovanja, obenem pa ne izgubite na kvaliteti in hitrosti vožnje. Uživajte v vožnji in občutite cesto s tem kakovostnim motornim vozilom. V kolikor vas zanima več, obiščite našo spletno stran z yamahinimi vozili in preglejte tehnične lastnosti posameznega modela.

 

Yamaha fjr 1300 tehnični podatki (test)


Yamaha tracer 900 in ostala vozila po ugodni ceni s testom

Naša osnovna ideja je bila ponuditi našim strankam kompletno ponudbo Yamahinih vozil, rezervnih delov, dodatne opreme in oblačil na enem mestu in čeprav smo se v dobrih deset letih konkretno razširili tudi na ostale blagovne znamke, naša kvaliteta ne pada. Ravno nasprotno, sledimo trendam in trgu, ter našim strankam zagotavljamo kakovostna in ugodna Yamaha vozila od Yamahe tracerja 900, do yamahe fjr 1300 in yamah mt 07 in mt 10, ki imajo odlične tehnične lastnosti in so primerne za resnične navdušence nad motornimi kolesi. Ne glede na to, za katero motorno kolo se boste odločili je pomembno, da pred nakupom opravite test in se dokončno prepričate, da je to vozilo primerno za vas. Prepričani smo, da vas bodo vozila navdušila. Oddaljeni ste zgolj klik od vašega sanjskega motorja, s katerim boste lahko pobegnili od vsakodnevnega življenja kaomorkoli boste želeli.