25. april 2018

Yamaha MT 09 Tracer oz. 900: test je pokazal odlične zmogljivosti in udobje!

Yamaha MT 09 Tracer je test zmogljivosti prestal brez konkurence. Z izjemno močnim motorjem model MT 09 Tracer pospešuje gladko in zanesljivo, kos pa je tudi najbolj zahtevnim terenom. Od leta 2016 dalje je model preimenovan v Yamaha Tracer 900, na testih pa je poskrbel za veliko navdušenja! Poleg močnega motorja in izrednega pospeševanja je model na testu navdušil tudi z neverjetnim udobjem, ki ga ponuja fleksibilni sedež, prav tako pa se je izkazal s svojo lahkotnostjo, s katero izpeljuje tudi najbolj zahtevne ovinke. V podjetju KMC d. o. o., ki deluje že od leta 2006, vam ponujamo kompletno ponudbo Yamahinih izdelkov na enem mestu. Ne le odlične motorje, kot so Yamaha MT 09 Tracer oziroma Tracer 900, Yamaha MT 09, Yamaha FJR 1300 in Yamaha MT 10 (ki so se na testih odlično izkazali), temveč vso motoristično opremo, rezervne dele in oblačila. Poleg Yamahinega programa vam nudimo tudi vso ostalo motoristično in navtično opremo svetovno priznanih blagovnih znamk, kot so IXS, SPIDI, DRAGGIN JEANS, HEVIK, REV'IT, TSCHUL, SHIMA, NEXX, AIROH, FORMA, XPD, KAPPA, NZI, THOR, BARRACUDA, UFO PLAST, YAMALUBE, MOTUL itd. Več informacij o motorjih Yamaha in testih lahko dobite na naši spletni strani, kjer so vam na voljo vsi tehnični podatki o motorjih.

 

test Yamahe modela mt 09 tracer


MT Tracer oziroma Tracer 900 na testu!

Test motorja Yamaha MT 09 Tracer (oz. Yamaha Tracer 900) je pokazal veliko več, kot smo pričakovali. Presenetil je z odličnim motorjem in intenzivnim pospeševanjem, udobno in varno vožnjo. Na ravnem pospešuje odlično, v ovinkih deluje stabilno. Zaradi širokega in ravnega krmila omogoča odličen nadzor nad motorjem med vožnjo. Test je pokazal tudi izredno varnost in udobje, predvsem zaradi prenovljenega fleksibilnega sedeža, ki poskrbi za večje voznikovo in sopotnikovo udobje. Nov visokokakovosten pokrov ohišja motorja MT 09 Tracer daje občutek dovršenega videza, nova in izboljšana ergonomija in večji nastavljiv vizir pa zagotavljata večje udobje med vožnjo. Za večji adrenalin pri vožnji poskrbi 3-valjni agregat z velikim navorom, za izjemno stabilnost in okretnost pri visokih hitrostih pa poskrbi podaljšana nihajna roka lahke aluminijaste šasije. Yamaha MT 09 Tracer je motor, ki je bil zasnovan za hiter pobeg iz vsakdanje rutine. Omenjen model ima kar 18-litrski rezervoar, kar pomeni, da boste z njim zlahka premagovali velike razdalje. Če ste tudi vi navdušeni nad Yamaha motorji in vas zanimajo rezultati testov, vabljeni, da nas obiščete. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, lahko pa se tudi odpeljete na testno vožnjo z Yamaha motorjem. Poleg Yamaha MT 09 Tracer oziroma Yamaha Tracer 900 modela so vam pri nas na voljo tudi ostali modeli Yamaha, skuterji, štirikolesniki, napihljivi čolni in vodni skuterji.


Model Yamaha MT 09 – poiščite vznemirjenje!

Vsi, ki iščete vznemirjenje in adrenalin, oglejte si dinamični model Yamaha MT 09. S svojimi vpadljivimi dvojnimi LED-lučmi agresiven model MT 09 privlači poglede. Sprednja krilca in stranska rebra hladilnika dajejo motorju izredno oster videz. Za še bolj poudarjen brezkompromisen slog motorja pa je zadnji del motorja zasnovan krajše. Test je pokazal, da gre za izpopolnjen in izjemen model, ki omogoča varno in udobno vožnjo. Opremljen je z nastavljivim vzmetenjem za boljšo športno vožnjo, ima sistem za hitro prestavljanje (QSS), ki omogoča hitrejše prestavljanje v višjo prestavo, drsno sklopko za lažji vstop v zavoj. Ima CP3 847 cm3 agregat z glavno gredjo z zamikom s 3 valji in visokim navorom, nastavljiv značaj agregata z D-funkcijo. Ta model ima izpopolnjene in izboljšane zmogljivosti, kar so potrdili vsi testu.

 

Yamaha tracer 900 test vodljivosti

Test modela Yamaha MT 10 – zmogljivejši kot kdaj koli do sedaj!

Pri nas lahko na testno vožnjo odpeljete tudi model Yamaha MT 10. Je najzmogljivejši MT model. Ima izjemno moč s trdnim oprijemom v zavojih, poleg tega pa naravno ergonomijo, ki omogoča vožnjo povsod in na vsaki cesti. Poganja ga 998 cm3 agregat z glavno gredjo z zamikom, za dodaten navor pri nizkih/srednjih vrtljajih. Zahvaljujoč lahki šasiji Deltabox iz aluminija, ki jo odlikuje izredno kratka medosna razdalja z naravnim voznim položajem, model MT 10 zagotavlja izjemno moč z najboljšo okretnostjo v razredu ter popolnim nadzorom. Test je prav tako pokazal izredne sposobnosti zaviranja, zaradi ABS zavor izjemnih specifikacij z radialnimi zavornimi čeljustmi.


Uživajte v vožnji z modelom Yamaha FJR 1300A!


Če želite občutiti cesto in neizmerno uživati v vožnji, preizkusite model Yamaha FJR 1300A. S tem izjemno zmogljivim motorjem je v zadnjih letih več tisoč voznikov doživelo neverjetno udobno vožnjo na ravni razreda Supersport. Napredni model športno-potovalnega motorja je v celoti zasnovan za premagovanje dolgih razdalj v rekordno hitrem času. 1298 cm3 4-valjni agregat z novim 6-stopenjskim menjalnikom ter drsno sklopko omogoča dinamične pospeške in odlične zmogljivosti med vožnjo pri visokih hitrostih z enim samim obratom zapestja. Nova generacija motornih koles FJR 1300A ima 25-litrski rezervoar za gorivo, aerodinamičen oklep z elektronsko nastavljivim vizirjem, tempomat in nastavljiv vozni položaj, zato boste z njim prispeli na cilj na najbolj udoben način, hitro in varno.