Vrhunske rolke Penny – priljubljene Penny board Urban po ugodni ceni

26. oktober 2017

Rolke Penny priljubljene tako pri začetnikih kot pri izkušenih uporabnikih

Penny board cenaRolke Penny so bile izjemno priljubljene v 80. letih prejšnjega stoletja, naše ulice pa so te male okretne plastične rolke ponovno začele osvajati leta 2011. Rolke Penny odlikujejo priročnost, lahkotnost in trpežnost materiala, iz katerega so izdelane. Penny board deska je namenjena ljudem vseh starosti, obenem pa je primerna za različne stopnje znanja. Tako lahko rolke Penny uporabljajo tako popolni začetniki kot tisti, ki imajo več izkušenj in so drznejši tudi pri izvajanju različnih trikov.
Zaradi svoje velikosti so rolke Penny zelo priročne, zato boste lahko svojo rolko Penny board Urban spravili skoraj v vsak nahrbtnik. Tako jo boste vedno lahko vzeli s seboj.

Penny board deska je izdelana iz kakovostnih in trpežnih materialov. Spodnja ploskev je iz kakovostnega PVC materiala, narebrana, kar preprečuje drsenje. Površina rolke Penny je prevlečena tudi s protizdrsno površino, kar omogoča optimalen oprijem.

 

Penny board – deska, katere cena je navdušila že mnoge

Razmišljate o nakupu Penny board? Cena rolke v spletni trgovini B2MS vas bo navdušila. V primerjavi z drugimi trgovinami s športno opremo se B2MS lahko pohvali z zelo ugodnimi cenami. Tako rolke Penny kot ostali artikli v ponudbi so na voljo po zelo ugodnih cenah.
Spletna trgovina B2MS je specializirana za prodajo športnih proizvodov. Bogato ponudbo sestavljajo rolerji, drsalke, floorball opreme, longboard deske, skiroji, oblačila za športnike po naročilu ... priznanih balgovnih znamk, kot so Tempish, Stateside Skates, Swiss barefoot. Celoten prodajni program obsega izdelke za otroke in odrasle, tako za rekreativno uporabo, zahtevne rekreativne športnike, kot tudi za profesionalne športnike.

 

Rolke Penny v različnih barvah in dizajnih

Rolke pennyČe iščete desko, ki bo obenem urban modni dodatek, praktično prevozno sredstvo in športni rekvizit, je Penny board Urban zagotovo prava izbira za vas. Cena zagotovo ne bo edina dobra lastnost, ki vas bo navdušila. Prepričani smo, da vas bo očarala tudi preprostost in izjemna uporabnost rolke Penny.
Obiščite spletno trgovino B2MS, najboljšo spletno trgovino s športno opremo in pripomočki v Sloveniji, in med različnimi barvami in dizajni izberite pravo Penny board desko zase. Ali pa za svoje otroke. Doživite zgodbo te kultne znamke.

Vabljeni.