21. julij 2017

Volkswagen servis za popolnost vaše vožnje


volkswagen vozilaVolkswagen servis omogoča velike prednosti vsem voznikom Volkswagen vozil. Ne glede na to, ali vozite Volkswagen gospodarska vozila v Sloveniji in tujini, je priporočljivo, da redno obiskujete naš Volkswagen servis. Volkswagen servis kvalitetno oskrbi nova in rabljena Volkswagen vozila in jim na ta način podaljšuje življenjsko dobo. Če kupujete novo vozilo in vas zanima Volkswagen Polo cenik ali pa bi radi preverili Volkswagen Golf cenik, vam svetujemo, da se obrnete na našega prodajalca, ki bo preveril tudi zalogo Volkswagen vozil in tako ugotovil, koliko časa boste na vaš nov avto čakali.


Volkswagen servis ima pred drugimi občutne prednosti


Če ste lastnik Volkswagen vozila, je dobro, da svoje vozilo vozite na Volkswagen servis. Naši serviserji so namreč specializirani za popravilo in servisiranje VW avtomobilov, saj se redno udeležujejo seminarjev in usposabljanj, ki jih za njih izvajajo strokovnjaki podjetja Volkswagen. Če boste avto vozili na Volkswagen servis, bo njegova življenjska doba daljša in prijetnejša. Varnejša in bolj ekonomična pa bo tudi vaša vožnja. Želimo, da ste z vozilom, ki ste ga izbrali iz našega Volkswagen Polo cenika, maksimalno zadovoljni zato vam naš pooblaščeni VW servis res toplo priporočamo. Uporabljamo namreč vse preizkušene postopke in prijeme, ki jih priporočajo tudi VW tovarne, zato imamo pred našo konkurenco konkretno prednost pri popravilih in pri servisiranju vozil VW.

 

Volkswagen servis


Volkswagen Polo cenik pri nas je ugoden


V okviru naše prodaje veliko zanimanja uživa naš Volkswagen Polo cenik. Gre za model, ki je poleg Golfa v Sloveniji izredno priljubljen in že dolga leta navdušuje številne slovenske voznike. Tudi danes je zanimanje za ta model veliko, zato si prizadevamo, da so cene na našem Volkswagen Polo ceniku kar čimbolj ugodne. Na drugi strani pa so zelo popularna v Sloveniji tudi Volkswagen gospodarska vozila, zato se trudimo, da je naša Volkswagen zaloga te vrste vozil kar čimbolj obilna.