30. junij 2017

Volkswagen in Renault gospodarska vozila – ugoden cenik

Volkswagen in Renault  vozila na voljo na odličnih lokacijah po vsej Sloveniji! Nudimo vam popolno garancijo v primeru nakupa novih ali starih vozil. Cenik gospodarskih vozil WV je ugoden za vsak žep, preverite pa ga lahko v kateremkoli izmed naših salonov. Vedno znova si postavljamo najvišje cilje, ki so nas uvrstili na sam vrh prodajalcev gospodarskih vozil v Sloveniji – pri nakupu VW gospodarskih vozil nam zaupa že tistoče zadovoljnih strank po vsej državi.

 

gospodarska vozila

 

Nova in rabljena Volkswagen gospodarska vozila za vsak žep

Vsa naša vozila so tehnično brezhibna in vam omogočajo nešteto zadovoljnih in udobnih kilometrov. Ponujamo gospodarska vozila različnih znamk, modelov, letnikov in dimenzij. Naša stalna zaloga rabljenih vozil je ena izmed največjih na domačem trgu, poleg tega pa nudimo tudi:

  • pooblaščeni servis gospodarskih vozil VW in drugih znamk
  • prodajo rabljenih osebnih vozil številnih znamk (Renault, Nissan, Dacia, Audi, VW, WW, BMW, Mini, Škoda)
  • finansiranje kupcev s poslovnimi najemi
  • kleparska in ličarska popravila ter sklepanje avtomobilksih zavarovanj

Ponujamo pa tudi registracije vozil, prodajo raznih nadomestnih delov in vlečno službo. Za kakovost naše prodaje in servisa je zaslužen visoko usposbljen kader. Kakovost dokazujejo tudi vsa priznanja in certifikati naših partnerjev, ponosni pa smo tudi na bogate izkušnje in vrsto zadovoljnih strank! O tem priča dejstvo, da letno prodamo 2500 novih in rabljenih avtomobilov, opravimo preko 36.000 servisnih storitev in dosegamo letni promet skoraj 46 milijonov evrov! Našo prodajo Volkswagen in drugih gospodarskih vozil vodi moto: Kompromis je v ceni, v kakovosti nikoli!

 

gospodarska vozila

 

Več informacij o rabljenih in novih gospodarskih vozilih na območju Ljubljane in okolice lahko pridobite na naši spletni strani! Vabljeni tudi v naše poslovne prostore na osebni nasvet pred nakupom – naši prijazni svetovalci bodo veseli vašega obiska in vam pomagali na poti do sanjskega jeklenega konjička za ugodno ceno!