14. junij 2017

Visokotemperaturne toplotne črpalke – cenik za vsak žep!


cenik toplotnih črpalkVisokotemperaturne toplotne črpalke so za vse tiste, ki želijo višje temperature ogrevanja vode, kot jih ponuja običajna montaža toplotne črpalke. Z njimi lahko dosežemo temperature vode kar do 80°C! Nad njimi se navdušujejo posamezniki in podjetja po vsej Evropi, saj so njihove prednosti res neskončne. Tehnološko dovršen princip delovanja toplotne črpalke omogoča sodobno ogrevanje z najmanjšo stopnjo obremenjevanja okolja. Tradicionalni načini gretja namreč v okolje spuščajo človeku in naravi škodljive izpušne pline. Poleg tega je cenik toplotnih črpalk pri Iblo d.o.o. izjemno ugoden, vsekakor pa je nakup izjemna investicija v prihodnost. Še več, poraba toplotne črpalke je tako optimalna, da si boste z nakupom zagotovili dolgoročni prihranek.


Ugodne visokotemperaturne toplotne črpalke pri Iblo d.o.o.


visokotemperaturne toplotne črpalkeNakup z nami vas ugodno in enostavno popelje v svet ogrevanja z visokotemperaturnimi toplotnimi črpalkami. Prepričali vas bodo:

  • številni modeli za različne potrebe gretja
  • najugodnejši cenik toplotnih črpalk
  • naše bogate izkušnje (od leta 1995) in visoko usposobljen kader
  • brezplačno povpraševanje, ki ga lahko pošljete preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani
  • strokovnost, ki jo vedno nadgrajujemo z novim znanjem
  • izkušene in visoko usposobljene ekipe monterjev
  • seznanjenost z vsemi novostmi in natančnimi informacijimi glede principa delovanja toplotne črpalke in porabe toplotne črpalke

 

Pri Iblo smo za vas pripravili dostopen cenik toplotnih črpalk. Poleg tega občasno ponujamo tudi atraktivne akcijske cene naših visokotemperaturnih toplotnih črpalk, zato priporočamo, da redno spremljate našo spletno stran za vse novosti. Nudimo tudi servis toplotnih črpalk in bogat asortima drugih produktov kot so klimatske naprave, rekuperatorji in gospodinjski aparati. 


Več kot zgolj ugoden cenik toplotnih črpalk!


Naše polanstvo je več kot zgolj ponudba visokotemperaturnih toplotnih črpalk po ugodni ceni. Zavedamo se namreč naše odgovornosti do kupca, ki zagotavlja zadovoljstvo na dolgi rok. Poleg tega je naše poslanstvo tudi skrb za varovanje okolja in iskanje celovitih rešitev za hlajenje in ogrevanje prostorov!