12. oktober 2018

Ste vedeli, da vam je sredi Ljubljane na voljo zasebna, VIP savna?    

Da, prav ste prebrali, VIP savna čisto blizu mestnega vrveža in središča prestolnice. V svetu savn Sense lahko vse vrste savn zakupite in si privoščite zasebno razvajanje zase in za svoje bližnje. Nihče vas ne bo motil, na voljo vam bodo vsi tipi savn in naše prijazno usposobljeno osebje. Tako je, skupaj z osebjem in vsemi pripadajočimi storitvami lahko ustvarite svojo zgodbo v Svetu savn Sense. Za dopoldanski ali večerni zakup luksuznih savn in dodatne elemente razvajanja si privoščite le najboljše zmogljivosti v centru Ljubljane. Lahko si privoščite tudi masažo ali kakšen drug tretma ter tako pridobite popust na uporabo savne. Verjemite, da se boste po obisku ene od naših možnosti počutili kot novi, najbolj osvežujoče in sproščujoče pa deluje obisk VIP savne, kjer kraljujete vi.

 

VIP savna v Ljubljani

 

Svet savn Sense za luskuzno razvajanje v zasebnih ali diskretnih razsežnostih

Svet savn je lociran v hotelu Austria Trend Hotel na Dunajski cesti v Ljubljani. Morda si niste mislili, da se za sodobno fasado skriva eksotičen svet luksuza, a naše izkušnje nam dokazujejo, da številni gostje hotela in meščani cenijo dosegljivost in združljivost našega centra savn v Ljubljani z mestnim načinom življenja. Ne le, da smo izjemno hitro in lahko dosegljivi, smo tudi izredno prilagodljivi in razumemo potrebe modernega človeka. Hitrost, ustrežljivost in prijaznost odlikujejo naše osebje, ki je strokovno usposobljeno in vam bo izpolnilo vsako željo. Razumemo namreč, da so naši gostje zaposleni in prefinjeni ljudje, ki si za svoj čas želijo in zaslužijo zgolj najboljše. Prav zato tudi omogočamo zakup VIP savn, kjer vam damo na razpolago vse kapacitete v naši ponudbi. Razvajajte svojo boljšo polovico ali presenetite družino, prijatelje ali poslovne partnerje – omogočite jim VIP savno v dopoldanskih ali večernih urah. V našem svetu savn si lahko zagotovite dopoldansko ali večerno razvajanje, kjer koristite vse vrste naših savn. Turška, finska in bio savna so izjemna kombinacija, ki vam bo poživila telo in duha. V hidro masažnem bazenu lahko samo regulirate jakost vodnega curka, ki ga uporabite za masažo različnih delov telesa v več manjših bazenih. Prepustite se popolnemu razvajanju in obiščite naš luksuzni svet savn ter si privoščite popolno zasebnost.

 

Savna za dva: romantično razvajanje dopoldne ali zvečer v Svetu savn Sense

Romantika je pomemben del življenja tudi v modernem času in ni boljšega ljubezenskega napoja kot je savna za dva. V mirnem in diskretnem okolju sveta savn imate možnost, da se svojemu partnerju popolnoma posvetite brez neželenih in motečih prekinitev, telefonskih klicev ali otroškega joka. Vemo, da ste svojim bližnjim in svojemu poslu na voljo ves čas, zato vztrajamo, da si zaslužite tudi razvajanje. In v tem smo specialisti, saj vam zagotavljamo najboljšo in najbolj luksuzno savno za dva z zakupom VIP savn v našem wellness centru. Da bo romantika popolna in Kupid zadovoljen, nam prepustite, da vas razvajamo še z dvema kozarcema penine in sladkim presenečenjem.

 

Privoščite si obisk najbolj luksuznega sveta savn v Ljubljani

V ponudbi našega centra VIP savn najdete najbolj raznolike vrste savn v Ljubljani. Najbrž ste že obiskali vsaj eno izmed njih, ponašamo pa se z naborom sproščujočih modelov z vsega sveta. Nordijskemu mrazu se boste zoperstavili z obiskom finske savne, ki jo odlikuje višja temperatura in nižja stopnja vlažnosti. Na Finskem je savna del življenja že več kot dve tisočletji. Prvi zapis o tem tipu savne najdemo okoli leta 1100. Takrat so savne kopali v zemeljske jaške, pozneje pa so jih začeli graditi nad zemljo z uporabo hlodov.

 

Različne vrste savn za blagodejen učinek na zdravje

Če prisegate na suho toploto, a ne marate visokih temperatur, vam priporočamo obisk bio savne, kjer se uporabljajo aromatična zelišča. Turška savna ali hammam je bolj vlažna in manj vroča, prav tako pa izjemno aromatična zaradi uporabe eteričnih olj in dišav. Njena zgodovina sega v arabsko kulturo javnih kopeli v otomanskem kraljestvu ter širše v muslimanskem svetu. Razširila se je v viktorijanskih časih, ko je najprej požela navdušenje v Britanskem imperiju, nato pa še drugod po zahodnem svetu. Stavbe, kjer so jo nameščali, spominjajo na rimske kopeli. Vendar pa delujejo na osnovi pare in vode ter tako spodbujajo vse blagodejne učinke na zdravje in počutje.

 

Svet savn v Sensu

 

Vse savne blagodejno delujejo na organizem, saj pomagajo pregnati gripe in prehlade. Njihovi pozitivni zdravstveni učinki so še višanje krvnega tlaka, odprava bolečin, manjšanje stresa in krepitev kardiovaskularnega zdravja. Pomagajo tudi pri odpravi kožnih težav in astmatičnih stanjih. Zadihajte s polnimi pljuči in se prepustite razvajanju v Svetu savn Sense. Na naši spletni strani najdete več informacij, podrobne opise naših VIP savn in vseh naših storitev. Svetujemo vam, da si za obisk VIP savn vzamete dovolj časa in se poskusite karseda sprostiti. Pri tem so vam v pomoč naši strokovni sodelavci, ki bodo z nasmehom odpravili vsako vašo skrb ali stres. Oglasite se nam preko spletne strani, elektronske pošte ali osebno, poskrbeli bomo, da se boste pri nas okrepili in poživili kot novi.