29. avgust 2019

Lesena vhodna vrata očarajo s toplino naravnega materiala

Les pri izbiri vhodnih vrat še vedno zaseda prvo mesto, saj je odlična izbira tako za tradicionalne kakor sodobne domove, ki jim želimo vdahniti občutek domačnosti in povezanosti z naravo.

Podjetje Pirnar ponuja izbor vhodnih vrat iz lesa, ki bodo primerna za najrazličnejše okuse. Na voljo so nam njihove edinstvene oblike, številne barve, možnosti osvetlitve kljuk, različne možnosti odpiranja ipd.

Kakovostna moderna lesena vhodna vrata so že med samo izdelavo odlično zaščitena. Ker pa so po montaži izpostavljena različnim vremenskim razmeram, jih je, da bi podaljšali njihovo življenjsko dobo, potrebno primerno vzdrževati. Prvi korak je čiščenje, po nekaj letih pa potrebujejo tudi novo barvanje. Če niso preveč poškodovana, se lahko tega opravila lotimo sami, vendar pa je potrebno preveriti s kakšnimi premazi so predhodno barvana, saj bomo morali uporabiti barve na enaki osnovi.

Lesena vhodna vrata po meri ob pravilnem načrtovanju zadostijo prav vsem našim željam in potrebam, ne glede na to kako zahtevni smo. V podjetju Pirnar ves čas načrtovanja sodelujejo z naročnikom in si prizadevajo uresničiti želje tudi najbolj zahtevnih strank. Njihova inovativnost je bila že nagrajena s številnimi najprestižnejšimi mednarodnimi nagradami in priznanji.

Alu les vhodna vrata se ponašajo z izjemno konstrukcijo kombinacije lesa in aluminija, ki skrbi za njihovo visoko stabilnost in nudijo odlično zaščito pred vremenskimi vplivi. Njihova nega je relativno preprosta, izbiramo pa lahko tudi med modeli nizkoenergijskih ali pasivnih izvedb.

 

moderna lesena vhodna vrata