07. maj 2018

Vgradne omare – cena in izdelava po meri zadovoljnih naročnikov

Cena vgradne omare (garderobne ali za drug namen) z drsnimi vrati po meri je v prvi vrsti odvisna od njene velikosti. Prav tako, pa na ceno vpliva tudi število in izbor notranjih elementov in načina njihove notranje organizaceje. Poleg omenjenega, pa na ceno, izdelave vgradne garderobne omare vpliva tudi njihova izvedba, katera ima lahko klasična ali drsna vrata z odličnimi in svetovno priznanimi nemškimi vodili Raumplus. Tovrstni sistem je predvsem priznan po tem, da omogoča elegantno in neslišno zapiranje, istočasno pa so izredno vzdržljiva in kvalitetna, kar vam garantiramo z 6 letno garancijo. Poleg omenjenih dejavnikov, končno ceno njihove izdelave določa tudi izbira zunanjosti, katera je lahko narejena v različnih individualnih oblikah, tudi iz stekla v različnih barvah ali drugih zunanjih dekorjih in kombinacijah, izdelanih po želji in izbiri naročnika. V našem mizarskem podjetju Venge d.o.o. iz Ljubljane, izdelujemo po primerni ceni za vsak žep, kvalitetne vgradne garderobne omare, vključno z vsem ostalim stanovanjskim pohištvom po meri za vsak dom oz pohištvom po naročilu za vse vrste poslovnih prostorov, že od leta 2003 dalje. Ker smo usmerjeni v dolgoročno zadovoljstvo vseh naših cenjenih strank in izdelujemo kvalitetno pohištvo po naročilu vseh vrst in za vse namene po dostopnih cenah, nam poleg številnih zadovoljnih strank, zaupajo tudi mnoga podjetja. Poleg omenjenih posameznikov in podjetij, so naši naročniki tudi storitvena podjetja, katerih dejavnost je izdelava pohištva po naročilu in potrebujejo »just in time« kvalitetno izdelane elemente z vrhunskimi, vzdržljivimi in kakovostnimi profili, vodili in elementi. Poleg individualno izdelanih notranjosti omar si lahko v našem podjetju izberete tudi tri odlične tipske notranje organizacije vgradne omare s klasično, Uno ali Conrice sistemom notranjih elementov, po izjemni ceni.

 

cena vgradnih omar z drsnimi vrati

 

Vgradne omare z drsnimi vrati – cena in oblika po meri vsakega naročnika

Klasične in garderobne vgradne omare – cena je, kot smo že omenili, v največji meri odvisna od njihove velikosti - so postale izredno priljubljen pohištveni element, tako v stanovanjskih domovih, kot tudi različnih poslovnih prostorih. Poleg velikosti, pa ceno najbolj definirajo tudi omenjene različne možnosti izdelave. Izdelava vseh vrst pohištva je v naši režiji, praktično mogoča za vsak prostor in vsak kotiček, ne glede na njegove specifike ali morebitne posebne arhitekturne oblike. Ne glede na to, ali potrebujete vgradno garderobno z drsnimi vrati ali klasično omaro v predsobi, dnevni sobi, spalnici, otroški sobi ali kuhinji oz v poslovnem prostoru, vam v našem podjetju zagotavljamo odlično ceno izdelave. Naši vedno prijazni strokovnjaki, vam bodo z veseljem svetovali, glede izbora in organizacije notranjih in zunanjih elementov. Prav tako, pa vam bo naš arhitekt, če boste tako želeli, v skladu z vašimi željami, idejami in vizijo, naredi 3D izris vgradne oz garderobne omare po merah vašega prostora za boljšo prostorsko predstavo. S pomočjo 3D izrisa garderobne ali vgradne omare, si lahko skupaj z našimi strokovnjaki, do podrobnosti prilagodite notranjo organizacijo vaše bodoče vgradne klasične oz garderobne omare, vključno z vsemi njenimi notranjimi elementi. Ti notranji elementi so: izvlečni obešalniki in police, obešalne palice, obešalniki za hlače, predali, manjši predalniki različnih velikosti in različni namenski predalčki za organiziranje in shranjevanja nakita, ur in drugih dragocenosti. Ob načrtovanju vgradnega pohištva za katerokoli namembnost ali prostor, lahko s premišljeno izbiro elementov močno vplivate na ceno njegove izdelave. Poleg notranjih elementov oz notranje organizacije različnih obešalnikov, polic, predalov in predalčkov z opcijskimi ročaji, lahko izbirate tudi med različnimi zunanjimi obdelavami z dodanimi elementi iz stekla v različnih barvah ali opcijskimi lesnimi dekorji tudi v kombinaciji s steklom, po vaših željah ali željah vaših najdražjih. Ta opcija neomejenega oblikovanja garderobnih in vgradnih omar je še posebno dobrodošla pri načrtovanju vgradnih garderobnih omar za otroške sobe, saj bodo otroci z svojim izbranim priljubljenim motivom naravnost navdušeni, vgradna omara z drsnimi vrati iz stekla pa ne bo imela le funkcijo shranjevanja oblačil, igrač in pripomočkov, temveč lahko ponuja odličen kotiček za učenje oz organizacijo učenja.

 

vodila za vgradne garderobne omare

 

Vgradne omare na drsni sistem - odlična cena sistema Raumplus

Pri izdelavi, kljub cenovno dostopnih garderobnih in vgradnih omarah z vodljivim sistemom v našem podjetju, uporabljamo izključno visoko kvalitetna in svetovno cenjene profile Raumplus. Le ta imajo kakovostno površinsko obdelavo, s katero se zagotavlja visoka odpornost na vse vrste poškodb in dolga življenjska doba. Prilagodljiva so vsem vrstam tal, prav tako pa jih lahko po želji v celoti skrijemo pod nivo tal ne glede na njihovo vrsto (preproga, laminat, parket, masivna tla, ipd). Nosilnost sistema Raumplus je izjemna saj prenese težo celo do 180 kg. Kolesa za profile Raumplus, so s pomočjo napredne in precizne izdelave protiprašno zaprta, kar pomeni, da je zagotovljeno neslišno, elegantno in brezhibno odpiranje brez motenja okolice. Naši izkušeni monterji lahko profile sistema Raumplus izvedejo tudi v prostore s specifično stensko obliko ali šibkejšo stropno konstrukcijo. V tem primeru uporabijo talne profile, ki omogočajo enako kakovosten sistem odpiranja vodil vgradne omare, brez dodatne obremenitve stropa. Vabimo vas, da nas obiščete v našem podjetju, kjer bomo našli najboljšo ceno za vaše novo pohištvo po meri.