Vgradne garderobne omare s predali predsobo in spalnico

05. december 2017

Mizarstvo Venge je slovensko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo in prodajo vgradnih garderobnih omar, miz, stolov in ostalega kakovostnega pohištva. Ima 15-letno tradiciijo izdelovanja kvalitetnih vgradnih garderobnih omar, ki jih lahko imate v različnih prostorih vaše hiše ali stanovanja. Nudimo tako vgradne garderobne omare za predsobo kot tudi vgradne garderobne omare za spalnico ali pa naredimo vgradno omaro pod stopnicamo. Zavedamo se, da so želje strank na prvem mestu, zato upoštevamo vse vaše predloge, naši strokovnjaki za svetovanje, izvedbeni načrtovalci in monterji pa bodo vaše želje najprej spravili na papir kasneje pa še v obliko. Prepričani smo, da boste z našimi vgradni garderobnimi omarami izjemno zadovoljni, ne glede na to, ali jih boste imeli v predsobi, spalnici, kopalnici ali v katerem drugem prostoru.

 

vgradne garderobne omare za spalnico


Vgradne garderobne omare – notranjost mora biti funkcionalna

Vgradne garderobne omare so sestavljene iz zunanjega dela, ki je viden in notranjega dela, ki ni viden, a mora biti funkcionalen, da lahko dobimo v omaro vse obleke, ki si jih želimo. Za notranji del garderobnih vgradnih omar lahko izbirate med tremi različnimi načini: klasična notranjost, sistem Uno ter Cornice. Seveda si lahko potem znotraj garderobno vgradno omaro uredite po svojih željah z različnimi dodatki od obešalnikov, polic in različnih predalov za vgradne garderobne omare. V kolikor želite, poskrbimo tudi za osvetlitev garderobnih vgradnih omar za predsobo, s katerimi boste lažje našli obleke v notranjosti, tako da ne boste potrebovali prižigati luči v prostoru. Zunanji del vgradne omare v predsobi mora imeti lep zunanji videz, odločite se lahko za normalna krilna vrata ali pa drsna vrata s pripadajočimi okovi za garderobne vgradne omare.

 

okovje vgradnih omar za predsobo


Vgradne garderobne omare za predsobo po ugodni ceni v podjetju Venge

Vgradne garderobne omare za predsobo so izjemno praktične, saj izkoristijo dani prostor, obenem pa so zelo funkcionalne, saj se lahko takoj ob prihodu domov pospravijo jakne in čevlji v za to namenjen prostor. Vgradne garderobne omare za predsobo so v naših akcijah na voljo po izjemno ugodni ceni, izdelava je odlične kvalitete, obenem pa nudimo tudi 3d izris vaše vgradne garderobne omare v našem podjetju. V kolikor se boste odločili za priljubljeno izdelavo z drsnimi vrati, vam bomo vgradili kakovostne okove za garderobno vgradno omaro, ki bo vaši omari podaljšala že tako dolgo življenjsko dobo. Kontaktirajte nas ali nas obiščite v našem podjetju. Mizarstvo Venge je pravi naslov za vgradne garderobne omare.