11. februar 2016

Verižno dvigalo za dvigovanje v različnih okoliščinah

Verižno dvigalo je med najpogostejšimi načini dvigovanja različnih bremen. Že samo ime »verižno dvigalo« nam pove, da je osnovni element za dvigovanje ravno veriga s pomočjo katere dvignemo breme kamor želimo.
Dobit d.o.o. je zanesljivi partner za dobavo transportnih in dvižnih naprav, kamor poleg viličarjev spadajo tudi dvižni vozički, dvigala (verižno, škarjasto dvigalo), dvižne mize, dvigalke, vitli in še mnoge druge dvižne naprave in pripomočki za dviganje bremen za potrebe industrije, trgovin, skladišč, strojegradnje in drugih obratov. Pri nas vam zagotavljamo nakup kvalitetnega verižnega dvigala in ostalih dvižnih naprav za ugodno ceno.

 

 

Električno verižno dvigalo velike nosilnostiVerižno dvigalo je zaradi svoje cene in prilagodljivosti zelo priljubljeno

Verižno dvigalo je zaradi svoje cene in prilagodljivosti pri kupcih pogosta izbira. Ta ročna ali električna verižna dvigala so za namreč zelo praktična za uporabo v najrazličnejših situacijah. Na voljo so v številnih različicah, v podjetju Dobit pa smo se odločili za prodajo vrhunskih verižnih dvigal svetovno znanega proizvajalca dvižne tehnike Yale. Tako lahko izbirate med različnimi oblikami in nosilnostmi dvigala (na primer verižno dvigalo 2t ali verižno dvigalo z ročico).
Če želite kvalitetno verižno dvigalo za ugodno ceno smo pravi naslov z vas.
Med drugimi v našem podjetju dobite tudi druge pripomočke za dvigovanje bremen kot so:

  • škarjasto dvigalo
  • električno verižno dvigalo
  • verižno dvigalo z ročico
  • žerjav
  • verižno dvigalo z ročico
  • viličar
  • električni ali ročni vitel
  • dvižna miza

 

 

Ročna in električna verižna dvigala podjetja Dobit d.o.o.

Ročna ali električna verižna dvigala (ali katerakoli druga dvižna naprava) so nujna v vsaki delavnici, skladišču ali proizvodnji saj brez njih skoraj ne moramo obratovati. Ali boste izbrali škarjasto ali verižno dvigalo je odvisno od vaših potreb in prostora, ki ga imate na volje, prednost obeh je, da je njuna nosilnost lahko zelo visoka. V podjetju Dobit, d.o.o., vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri in vam zagotovili vrhunski izdelek, ki vam bo dobro služil vrsto let. Izbirate lahko med verižnimi dvigali različnih velikosti in nosilnosti. Predvsem pri verižnih dvigalih tudi električnih je izbira zelo pestra, saj vam omogočajo dviganje na različne višine in različno težkih tovorov (tako lahko izberete verižno dvigalo 2t ali pa tako, ki ima nosilnost celo do 20 ton). Pestra izbira kvalitetnih verižnih dvigal različnih nosilnosti za vam prijazno ceno.
Nudimo vam tudi servis viličarja, industrijske čistilne stroje, kontejnerje in še marsikaj zato nas obiščite na sedežu podjetja.