16. maj 2017

Velikoformatni tisk: opaznost je prvi korak na poti do uspeha

 

Velikoformatni tisk zagotavlja doseganje tistih naslovnikov, ki jim želite posredovati svoje sporočilo. Vizualna sporočila so lahko zelo močna in opazna, če izberete pravi medij za to. Danes je velikoformatni tisk cenovno precej dostopnejši kot v preteklosti, zato si ga lahko brez večjih težav privoščijo tudi manjša podjetja, ki želijo poskrbeti za večjo opaznost, s tem pa tudi za nove poslovne uspehe. Še posebej ugodna cena pa vas čaka, če se za tisk dogovorite v podjetju Kolorado, kjer imamo bogate izkušnje s tovrstnimi storitvami. Med drugim lahko poskrbimo tudi za velikoformatni UV tisk. Cena naših storitev je zelo dostopna, obenem pa vam jamčimo za najvišjo kakovost opravljenega dela.

 

 

Velikoformatni tisk na različne materiale in druge storitve

 

Odločite se lahko za velikoformatni UV tisk na različne materiale. Običajno se izvaja velikoformatni tisk na cerade oziroma ponjave, reklamne table, panoje, jumbo plakate ipd. Možen je tudi velikoformatni tisk na zastave, pri čemer vam priskrbimo tudi ustrezen drog za zastavo, ki omogoča enostavno prilagajanje višine zastave in njeno hitro menjavo. Vas morda zanima digitalni tisk na majice oziroma tisk na tekstil? Cena je v tem primeru še posebej dostopna. Pokličite nas ali nas obiščite in dogovorili se bomo glede vseh podrobnosti, preden izvedemo tisk na tekstil (cenik, rok izvedbe storitve, morebitne posebne želje ipd.).

 

velikoformatni tisktisk

 

Profesionalen tisk po izjemno ugodni ceni

 

Strokovnost in zanesljivost sta glavni odliki, ki sta značilni za vse naše storitve, med drugim tudi za UV tisk. Cena pa je še dodaten bonus, saj se lahko kljub vrhunski kvaliteti pohvalimo s cenovno zelo dostopno ponudbo, med katero, kot že omenjeno, sodi tudi tisk na tekstil. Cenik vas bo navdušil in dokončno prepričal, kar ne velja samo za naš tisk na tekstil. Cena bo zelo ugodna tudi v primeru, če se odločite za velikoformatni tisk, ki pa je pravzaprav predvsem naložba. Znesek, ki ga boste odšteli za tisk na plakate in za druge reklamne vsebine, se vam bo namreč zelo hitro povrnil, saj je tovrstno nagovarjanje ciljnih skupin tudi danes izjemno učinkovito. Sporočila o vaši dejavnosti oziroma o izdelku, ki ga ponujate, se bodo skorajda samodejno shranila v spomin vaših potencialnih strank, ki se bodo gotovo spomnile na vas, ko bodo potrebovale vaše usluge. Veseli bomo, če nam boste dovolili, da vam pomagamo na vaši poti povečevanja prepoznavnosti, ki je obenem tudi pot proti uspehom, kakršnih si morda v tem trenutku niti ne morete dobro zamisliti. Z našo pomočjo bodo sanje postale realnost!