23. maj 2017

Vedeževanje poceniVedeževanje poceni in informativno


Vedeževanje poceni je lahko prav tako zanesljivo in učinkovito. Svetovalka in vedeževalka Dragica vam storitev vedeževanja ponujam po ugodnih cenah prek telefona. Plačate za 10, 20, 30 ali 60 minut, z Moneto pa lahko minute zakupite še ceneje. Plačate lahko po enaki ceni tudi z nakazilom na TRR. Vedeževanje poceni in po telefonu je odlična rešitev za vse, ki odgovore potrebujete takoj. Name se lahko obrnete za vedeževanje ljubezni, zdravja, financ, odnosov in vseh drugih vprašanj, ki vas težijo. Sem poceni vedeževalka, a mojstrica reikija, energijska terapevtka, življenjska svetovalka in jasnovidka.


Vedeževanje prek interneta ali telefona?


Zaradi sodobne tehnologije je vedeževanje (tudi na primer vedeževanje prek interneta) danes bolj dostopno in enostavno. Vsakdo se lahko odloči za vpogled v prihodnost brez prevelikih stroškov, saj je danes lahko vedeževanje poceni. Vedeževanje prek interneta je seveda široko dostopno, a so tudi drugi mediji, kjer lahko dobimo poceni vedeževalko. Odličen način je pogovor po telefonu, saj se bomo na ta način počutili bolj povezane, prav tako pa bo vedeževalka lahko bolje spoznala vas. Osebno telefonsko prerokovanje lahko opravite iz svojega doma oziroma iz okolja, kjer se počutete varno in sproščeno. Tako je lahko povsem zaupno vedeževanje. Ljubezen je ena od najbolj priljubljenih tem, saj je zelo pomembna za srečno življenje, a dobili boste tudi odgovore na vprašanja iz drugih odnosov, pa s področja kariere, zdravja in še in še.

vedeževanje prek internetaK telefonskemu vedeževanju štejemo tudi sms sporočila, ki so še en način vedeževanja poceni. Sms vedeževanje je idealno za kratka vprašanja in hitre odgovore. Za bolj poglobljene pogovore pa je boljši daljši pogovor. Za nasvete je sicer priljubljeno tudi vedeževanje preko interneta, ki je v koraku s časom in moderno komunikacijo.
Vedeževanje poceni: cenik

Vedeževalka Dragica sem na voljo prek telefonske številke 040 466 491. Za 10 minut pogovora boste odšteli samo 8,50 evra, za 20 minut 15 evrov, za 30 minut pa 20 evrov. Če bi želeli zakupiti polno uro, torej 60 minut, vas to stane ugodnih 40 evrov. Lahko pa pošljete tudi sms JASNOVID na 3040 in vaše odgovore boste prejeli še hitreje.

Moje delo ni samo vam napovedati prihodnost ali vam zapečatiti usodo. Dolžna sem vas usmeriti na pravo pot, vas opozoriti na ovire in omejitve ter vam pomagati postati najboljša oseba. Skupaj bomo našli notranjo moč, pri čemer vam lahko pomaga tudi angelski reiki. Vedeževanje poceni je najenostavnejši prvi korak do boljšega življenja. Pogledali bomo v prihodnost in preprečili najhujše.