17. maj 2016

Vedeževanje iz kart remi in tarot

Vedeževanje iz kart: zanesljiva pot do informacij, ki jih potrebujete

Vedeževanje iz kart ima svojo dolgo tradicijo, tudi v današnjih časih pa ostaja ena od najpogostejših tehnik za napovedovanje dogodkov, ki vas čakajo v prihodnosti. Posedovanje tovrstnih informacij vam je lahko v veliko pomoč pri tem, da se izognete nezaželenim razpletom številnih situacij in da znate izkoristiti priložnosti, ki bi sicer najverjetneje ostale spregledane.

 

 

Komu zaupati vedeževanje iz kart?

Na prvi pogled se zdi vedeževanje iz tarot in drugih kart precej enostavno, zato je marsikdo prepričan, da se ga lahko loti kar sam. Vendar pa so v resnici stvari precej kompleksnejše; sporočila, ki se razkrivajo pri tovrstnem vedeževanju, so pogosto zelo subtilna, zato so razvidna le redkim. Karte namreč ne opozarjajo le na prihodnje dogodke, ampak razkrivajo pomembne informacije o vaši preteklosti, ki vas lahko ovira tako v sedanjosti kot v prihodnosti. Pogosto je tako ključno, da prepoznate te dogodke, razčistite z njimi in jih pustite za seboj. Poglobljeno zanje o vedeževanju, prepleteno z naravnimi sposobnostmi in občutljivostjo, je torej nujno za natančne napovedi, pospremljene z nasveti o tem, kaj lahko naredite sami, da spremenite svojo usodo.

 

 

Različne karte za vedeževanje: tarot, remi in angelske karte

Dober vedeževalec pa se odlikuje tudi po tem, da zna uporabljati različne vrste kart za vedeževanje. Tarot karte so sicer še vedno zelo priljubljene, nekateri vedeževalci pa jih kombinirajo tudi s klasičnimi igralnimi oziroma remi in angelskimi kartami. Celosten pristop pri vedeževanju daje namreč natančnejše odgovore, zato je vsekakor priporočljivo, da poiščete vedeževalca, ki zna dešifrirati sporočila tudi pri manj konvencionalnih tipih kart.