14. junij 2017

Varnostni pas – varovalna oprema za vse priložnosti!

Varnostni pas je ključni del delovne zaščite. Pri podjetju Trgos nudimo bogat asortima varovalne opreme, ki je stalno na zalogi. Na enem mestu lahko torej najdete prav vse od varnostnih pasov do zaščitne opreme in oblačil za vse priložnosti. Naše sodelovanje z več kot 500 uspešnimi podjetji doma in v tujini nas uvršča na sam vrh ponudnikov osebne zaščitne opreme! Vedno strmimo k zagotavljanju najboljšega razmerja med ceno in kakovostjo naših varnostnih pasov za delo na višini in drugih varovalnih produktov!

 

Ne zamudite najboljših varnostnih pasov za delo na višini pri nas!

Nudimo celo vrsto pasov z različnimi funkcijami. Tako lahko pri nas med drugim najdete:

varnostni pas

  • Trapez varnostne pasove za delo na višini: univerzalna velikost, dvojna zaščitna zaponka, ergonomična opora, obroči in zaponke iz železa, visoko odporen pas.
  • Delovne pozicijske pasove: tri držala za orodje, v skladu s standardom EN358, dvojna plastična zaponka, ergonomična opora iz termo poliuretana.
  • Zelo lahke varnostne pasove: odlična varovalna oprema za delo  v gradbeništvu, pas zadaj za ublažitev padca, visoko odporen pas iz poliestra.
  • Varovalne pasove na roli z blažilcem pada: ti neverjetno praktični pripomočki so primerni za uporabo na gradbenih odrih in lahko nadomestijo fiksni blažilec pada.

 

Kot pripomočke k pasovom nudimo tudi blažilec padca, vrv, sponke z vijakom, nerjaveče sponke in drugo. Poleg tega lahko pri nas najdete širok spekter pomožne zaščitne opreme in oblačil. Nakup varovalne opreme z nami je enostaven, zanesljiv in prijazen denarnici.

 

Spekter zaščitne opreme in oblačil le klik stran!

Celotno paleto naše bogate ponudbe varovalne opreme lahko preverite na naši spletni strani! Tam najdete pregleden opis in značilnosti vsakega produkta, pošljete povpraševanje in se pozanimate o EN standardih.

 

V primeru kakršnihkoli vprašanj se lahko obrnete na našo prijazno ekipo svetovalcev. Naj bo nakup varnostne opreme prijeten, vi pa še ena v vrsti naših zadovoljnih strank!

 

varnostna oprema