13. junij 2018

Vhodna vrata alu: katera izbrati? Izberite najboljša vhodna varnostna vrata po meri!

Vhodna vrata alu so več kot zgolj vrata. To so vhodna varnostna vrata, ki ponujajo popolno zaščito in varnost vam in vašemu domu. Brezkompromisna trdnost, drzna zasnova, inovativne podrobnosti in tehnično izpopolnjeni sistemi – vse to so vhodna vrata alu. To so večkrat nagrajevana in cenjena zunanja vrata, ki jih za vas izdelamo po naročilu. Vhodna vrata po meri ponujajo veliko udobje, saj bodo ravno takšna, kot ste si jih zamislili. Izbira barve, stila, materiala ter dodatkov za vrata je praktično neomejena. Če ne veste, katera alu vhodna vrata izbrati, ali morda razmišljate o lesenih vhodnih vratih, vas vabimo, da si našo ponudbo ogledate na spletni strani. Prepričani smo, da boste ostali brez besed. Izbirate lahko med različnimi serijami vrati, ki so na voljo v različnih dizajnih in stilih, lahko pa se odločite tudi za vhodna vrata po naročilu.

 

Varnostna vhodna vrata alu

 

Inovativna in nagrajena zunanja vrata

Vhodna vrata alu, ki jih izdelujemo z veliko strastjo in ljubeznijo, so ne le estetsko dovršena, temveč inovativna. Pravzaprav je celotna naša zgodba zgodba o inovacijah. Naša pot je dolga: od rokodelske delavnice Pirnar, ki je nastala leta 1968, pa vse do danes, ko smo vodilni evropski inovator na področju hišnih vhodov. S čim se lahko pohvalimo? Prvi smo razvili večnivojsko zasnovo vratnega krila in dosegli spoštljivo debelino 14 cm. Zato so naša vrata najboljša vhodna varnostna vrata, ki nudijo odlično zaščito pred nepridipravi. Prvi smo uporabili 4-slojno zasteklitev, ki je prinesla tudi neskončne estetske možnosti. Med naše inovacije sodi tudi 4-tesnjenje vrat, kar še dodatno izboljša izolativnost. Prvi smo tudi razvili oziroma zasnovali popolnoma raven vhod, kjer so vse elementi v isti ravnini. Pohvalimo pa se lahko tudi z dejstvom, da smo prvi izdelali vrata izjemnih dimenzij, do 300 cm višine in 130 cm širine.

 

Najnovejše inovacije na področju izdelave vhodnih vrat

Naša vhodna varnostna vrata prejemajo številne nagrade, naša inovativna vhodna vrata alu pa so navdušila tudi enega najbolj priznanih evropskih inštitutov, nemški IFT Rosenheim, z do tedaj nedosegljivim količnikom toplotne prevodnosti za vhodna vrata alu: 0,54 W/m2K. In kakšni bodo naši vhodi v prihodnosti? Je sploh mogoče odkriti še kaj revolucionarnega? Mi smatramo, da lahko. Za nas nič ni nemogoče! Naša najnovejša inovacija je Pirnar OneTouch. Naša vhodna vrata alu so prva in edina vrata na svetu, ki so opremljena s samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom. Njegovo delovanje je preprosto: ko skriti čitalnik prstnih odtisov prepozna lastnika, se potezalo samodejno izvleče in razsvetli svojo okolice, vrata pa se odklenejo. Čez nekaj sekund oziroma po zapiranju pa se vrata nato samodejno spremenijo nazaj v prekrasno in elegantno ploskev brez potezala. Če ne veste, katera alu vhodna vrata izbrati, izberite najboljša!

 

Izdelava vhodov po vaši meri!

Vsak vhod je zgodba zase. Različni ljudje imajo različne okuse, zahteve in želje. In kaj je boljšega kot lastna izbira? Vhodna vrata po naročilu vam omogočajo prav to. Da po lastnih željah ustvarite sanjska vrata, ki bodo mimoidoče in obiskovalce vašega doma pustila brez besed. Vsa naša vrata so mojstrsko ročno delo. Krasijo jih dovršene oblike, zanimivi detajli in drzna zasnova. Ljubezen do popolnosti kažemo v izboru najboljših materialov, najsi bo to aluminij, iz katerega izdelamo vhodna vrata alu, ali pa plemenit les, iz katerega izdelamo lesena vrata. Možnosti izbire so skoraj neomejene. Izberite poljubno dimenzijo, odločite se za poljuben slog in znotraj tega sloga izberite eno od desetin oblik. Tudi ponudba barv je raznovrstna, prav tako obdelava površine. Možnost izbire ključavnic, tolkal, potezal, ročajev omogoča različne kombinacije, ki bodo navdušile in prepričale tudi najbolj zahtevne okuse. Odločite se lahko tudi za osvetlitev vhoda in tako poskrbite, da bodo vaša vrata sijala tudi zvečer, in ne le čez dan.

 

Najboljša vhodna varnostna vrata

 

Udobje je tisto, ki prepriča!

Za nekoga je udobje to, da mu ni potrebno skrbeti za hišne ključe, ampak vrata svojega doma odpre z neponovljivim prstnim odtisom. Nekomu udobje predstavlja toplino doma, ki jo najboljša izolativna alu vhodna vrata zagotovo omogočajo. Spet drugemu je udobje diskretna osvetljenost, ko se v temnem dnevu vrne v svoj dom. Vsem pa je pomembno eno: vhodna vrata morajo nuditi najboljšo varnost in zaščito vam in vašemu domu.

 

Nič ni nemogoče!

Dolgoletne izkušnje, domiselne ideje, drznost, ogromno znanja in kilometrine – vse to nas je naučilo, da ne smemo obupati. Naše vodilo je preprosto: nič ni nemogoče. In temu vodilu smo popolnoma predani. Nihče si ni mislil, da je mogoče narediti kompleten vhod, kjer so vsi elementi poravnani v eni sami ravnini. Mi smo naredili takšna vhodna vrata. Misel, da je nemogoče narediti vrata z nedosegljivo toplotno izolativnostjo, smo spremenili in naredili prav takšna vrata. Ne glede na to, kakšen bo vaš bodoči vhod, ali bodo to lesena vhodna vrata ali aluminijasta vrata, dobili boste najboljša vhodna vrata po naročilu, ki so ročno izpiljena, unikatna, popolna v vsem svojem sijaju in podprta s številnimi vrhunskimi certifikati in garancijami.