28. december 2017

 

Varilni aparati inverter izvrstne kvalitete

Varilni aparati inverter, prenosni varilni aparati in varilni aparati na žico so del naše obširne prodajne zaloge. Naše stranke v veliki večini primerov takoj dobijo napravo, ki so si jo zaželele, saj imamo aparatov na zalogi res zelo veliko. Varilni aparat inverter  oz. varilni aparat CEA, katerega izberete, navdušuje z izvrstno kvaliteto. Veseli nas, da se lahko pohvalimo z dolgo tradicijo, saj je bilo naše podjetje ustanovljeno že pred več kot četrt stoletja. Naše izkušnje, znanje in primeren poslovni odnos so tisti, ki zagotavljajo naš uspeh. Poslovni uspeh za nas pomeni absolutno zadovoljstvo naših strank oziroma naših naročnikov, ki jih razveseljujemo s prodajo izvrstnih proizvodov in z odličnimi storitvami servisa oziroma popravili. Gotovo smo zaradi naše pozitivne usmeritve postali največji dobavitelj varilne tehnologije v Sloveniji. Vsako leto imamo na voljo več storitev. Seveda širimo tudi nabor naprav in opreme, ki jo lahko pri nas kupite po konkurenčnih cenah.

 

prenosni varilni aparat

 

 

Varilni aparati inverter ter druge naprave za vse vrste uporabnikov

V primeru, da vas zanimajo varilni aparati inverter, varilni aparati priznanih znamk, kot sta CEA in MACC, prenosni varilni aparati ali varilni aparat na žico, vas vabimo, da preučite našo obširno ponudbo naprav, iz katere lahko izbirajo predstavniki industrije, profesionalci in domači uporabniki. Naš veliki skladiščni prostor je tako bogato založen z najrazličnejšimi napravami, da verjamemo, da bo vsakdo našel nekaj takega, s čimer bo popolnoma zadovoljen.

 

varilni aparati CEA

 

Varilni aparat so pri nas odlično servisirani

Vse varilne aparate temeljito pregledamo, servisiramo in po potrebi popravimo, če gre za rabljene naprave. Naši serviserji so odlično podkovani, saj se redno usposabljajo pri naših poslovnih partnerjih, za katere smo v Sloveniji generalni zastopnik. Zato se lahko pohvalimo s kvalitetnim in hitrim delom na področju popravil in servisa vseh varilnih aparatov, ki vam jih ponujamo. Več na https://www.pretent.si/