25. april 2017

Varilni aparati CO2Varilni aparati CO2 za varjenje uporabljajo aktivni plin


Podjetje Ingvar d.o.o. se ukvarja s prodajo najkakovostnejše varilne opreme znamke Fronius med katerimi lahko najdemo varilne aparate CO2. Gre za izjemno kakovostno varilno opremo, ki je namenjena profesionalcem za doseganje najboljših varilnih rezultatov, obenem pa Fronius CO2 varilne aparate odlikuje dolga življenjska doba ter so namenjeni za delovanje v najtežjih varilnih razmerah. Poleg kakovosti CO2 varilnih aparatov vam zagotavljamo tudi ugodne cene, za več informacij si oglejte cenik na naši spletni strani ali pa nas obiščite v podjetju in si poglejte delovanje CO2 varilnega aparata. V kolikor imate doma rabljen varilni aparat CO2 in si želite novega, je podjetje Ingvar pravi naslov za vas, saj je sinonim za kvaliteto in ugodno ceno.


Varilni aparati CO2 in ostala varilna oprema


CO2 varilni aparatiKer gre pri varilnih aparatih CO2 za specifično opremo, je najpomembneje, da se pred nakupom posvetujete s strokovnjakom v našem podjetju, saj se konfiguriranje  varilnega kompleta prilagaja vsakemu varilcu posebej. Varilni aparati CO2, ki jih pogosto poimenujemo z angleško okrajšavo MAG (Metal Activ Gasse), delujejo na podlagi aktivnega plina CO2, ki pomaga pri varjenju pločevine. Poleg CO2 varilnih aparatov na aktivni plin poznamo tudi varjenje na inertni plin Ar, ki ima kratico MIG (Metal Inert Gasse) ter MMA in TIG Fronius varilne izvore. Vse Fronius izdelke vključno s CO2 varilnimi aparati odlikuje najvišja kvaliteta varjenja, kompleti pa so lahko vodno ali zračno hlajeni, pripravljeni z različnimi dolžinami gorilnikov in postavljeni na voziček ali v stacionarni verziji. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi varilnimi aparati CO2, ki so primerni tako za delo v delavnici kot za delo na terenu, v različnih velikostih, ki omogočajo lažje varjenje črne pločevine.


CO 2 varilni aparati v podjetju Ingvar po ugodni ceni


V kolikor si tudi vi želite svoj varilni aparat CO2 nas kontaktirajte in pomagali vam bomo pri nakupu. Prepričani smo, da bo nov CO2 varilni aparat iz naše ponudbe idealno zamenjal vaš rabljeni varilni aparat . Vsi  varilni aparati CO2 v naši ponudbi so na voljo po ugodni ceni v kar se lahko prepričate z obiskom naše spletne strani ali pa nas obiščite v podjetju, kjer vam lahko tudi pokažemo praktično delovanje CO2 varilnih aparatov. Prepričani smo, da vas bo videno in slišano prepričalo za nakup. Nudimo vam pestro izbiro aparatov, izbira je odvisna od tega, za kaj boste aparat potrebovali. Pridružite se našim zadovoljnim strankam tudi vi. Podjetje Ingvar je pravi naslov za vas.