03. november 2015

Podložene usnjene delovne rokavice

 

Usnjene rokavice različnih vrst imajo zelo široko uporabnost, saj so primerne za pestro paleto opravil. Usnjene delovne rokavice mehansko ščitijo vaše roke pred različnimi poškodbami in spadajo med najpogosteje uporabljeno zaščitno sredstvo za roke. Na voljo so tudi kot zimske delovne rokavice, ki so pravzaprav podložene usnjene rokavice, zato roke ščitijo tudi pred nizkimi temperaturami. Usnjene rokavice pokrivajo povsem drug spekter kot rokavice iz lateksa ali pa bombažne rokavice in so namenjene drugim opravilom. Podjetje Trgos vam nudi pestro paleto rokavic iz različnih materialov – usnje za rokavice je lahko ovčje, goveje ali svinjsko – poleg tega pa lahko pri nas dobite zaščitno opremo za vse telo.

 


Podložene usnjene delovne rokaviceUsnjene delovne rokavice so vsestransko uporabne

Pri delu v službi in doma moramo soje roke zaščititi, navadno predvsem pred mehanskimi vplivi – torej pred poškodbami oziroma različno nesnago. Usnjene delovne rokavice so izjemno uporabne, saj jih lahko uporabljamo pri tako rekoč nešteto dejavnostih – od vrtnarjenja do dela v delavnici, prelaganja različnega tovora oziroma predmetov, gradbenih del, pospravljanja in še marsičesa. Podložene usnjene rokavice so primerne tudi za hladnejše dni, saj so takšne zimske delovne rokavice toplejše kot običajne. Usnjene rokavice, izdelane iz različnih vrst usnja, so primerne za različna opravila, za posebne primere oziroma vrste opravil pa so jim dodane še druge posebnosti – na primer varilske rokavice z govejega usnja.

 


Podložene usnjene rokavice za delo pozimi

Usnjene delovne rokavice so dobrodošle v vseh letnih časih, svetujemo pa vam, da si za hladnejše dni priskrbite podložene usnjene rokavice. Takšne rokavice bodo ščitile vaše roke ne samo pred mehanskimi poškodbami, temveč tudi pred mrazom. Usnjene rokavice sicer že same po sebi nekoliko ščitijo tudi pred nizkimi temperaturami, a je v njih kljub temu ob nizkih temperaturah lahko zelo hladno. S premraženimi rokami pa je nemogoče ali vsaj neprijetno delati. Usnje za rokavice mora biti kakovostno, saj je od tega odvisno, kako vzdržljive bodo usnjene rokavice, za katere se boste odločili. V podjetju Trgos so vam na voljo kakovostni izdelki za zaščito rok in celotnega telesa.