15. maj 2017

Urejanje nohtov ter nega rok in nog


Urejanje nohtov je ena osnovih ponudb slehernega kozmetičnega salona. Tudi v kozmetičnem salonu Nika nismo izjema. Zmotno je prepričanje, da so lepi nohti prirojeni. Nohti so lepi, če jih redno in skrbno negujemo. Nega rok in nohtov oz. manikura nohtov je še posebej pomembna, saj so roke najbolj izpostavljen del telesa. Urejanje nohtov veliko pove o nas. Lep videz dopolni še depilacija rok, po kateri bodo roke izjemno gladke.


urejanje nohtovManikura nohtov


Dobra manikura nohtov ni le piljenje in nanos laka, ampak celostna nega rok in nohtov. Seveda je zelo pomembna že vsakodnevna nega, torej umivanje rok in uporaba primerne negovalne kreme. Vsake toliko časa pa je potrebna tudi posebna nega. Takrat je čas, da nas obiščete v salonu, kjer bomo poskrbeli za lep videz in nego nohtov, tudi na primer za težave s cepljenjem nohtov.


Urejanje nohtov po metodi Jessica


V našem salonu za nego nohtov oz. manikuro nohtov skrbimo z vrhunskimi izdelki Jessica, s katerimi izvajamo klasično, francosko ali posebno naravno manikuro. Nega rok in urejanje nohtov se začne z nanosom olja in kreme, temu sledi masaža, da koža in nohti dobimo hranljive sestavine. Nato odstranimo obnohtno kožico, s čimer se spodbudi prekrvavitev korena nohta. Sledi topla kopel, ki nohte zmehča. Tako so pripravljeni na oblikovanje s pilico. Ko nohte spilimo, nanje nanesemo podlak. Podlak bomo izbrali tako, da bo imel tudi terapevtski učinek, na primer za cepljenje nohtov, krhke nohte in drugo.
Zaključni del urejanja nohtov je nanos izbrane barve laka in nadlaka, ki poskrbi za sijaj. Še posebej priporočamo Jessica gel lake, s katerimi bodo nohti ostali lepi in sijoči vse tja do štiri tedne. Takšna manikura je enostavna in obstojna rešitev za vsako žensko.


nega nohtovPedikura


Ne pozabite tudi na lepe noge. Urejanju nohtov na nogah in negi kože na stopalih pravimo pedikura. Obdela se trda koža na peti, skrajšajo in oblikujejo se nohti, odstrani se obnohtna kožica. Po želji nohte na nogi tudi nalakiramo. Lahko se odločite tudi za razkošno Zen Spa pedikuro, kjer poskrbimo za še dodatno razvajanje stopal s penečo kopeljo, pilingom in masko.

Odlična manikura nohtov in pedikura stopal vas čakata v kozmetičnem salonu Nika na Ljubljanski cesti 19a, na Duplici pri Kamniku. Privoščite si tudi na primer čiščenje kože na obrazu, masažo ali savno. Vse na enem mestu v našem lepem salonu. Prinašamo vas dragocene sproščujoče trenutke, ki si jih zaslužite. Pokličite in si rezervirajte svoj termin.