28. december 2015

Urejanje nohtov, da bodo vaše roke kar najbolj elegantne

Urejanje nohtovUrejanje nohtov omogoči res dobre rezultate. Tako imenovani gelni nohti so sijoči in zelo elegantni. S permanentnim lakiranjem nohtov vaše roke takoj postanejo zapeljive in čudovite. Trajno lakiranje nohtov je način urejanja nohtov, ki omogoči, da bodo vaši nohti sijajni najmanj dva tedna. Po tovrstnem urejanju nohtov vam ni treba skrbeti, da bi se lak trajno poškodoval v primeru, če boste prijeli ključe ali kakšen bolj grob predmet. Gelni nohti so odporni proti vsakodnevnim tveganjem za poškodbo laka. Lassana vam omogoči kvalitetno podaljševanje nohtov, odlično trajno lakiranje nohtov, ugodne podaljške za lase in nekirurško pomlajevanje kože. Zadnjo storitev vam še posebej priporočamo, saj ima neizmerne prednosti v primerjavi s klasičnimi kirurškimi posegi, ki so invazivni in lahko povzročijo številne neprijetne posledice in tudi nepričakovane zaplete, ki sledijo operativnem posegu.

 

Urejanje nohtov je smiselno prepustiti profesionalcem

Na internetu je objavljenih vse več navodil oziroma nasvetov, kako lahko v domačem okolju poskrbite za gelne nohte. Svetujemo pa vam, da permanentno lakiranje nohtov raje prepustite profesionalcem. Naše mnenje je, da ima vsaka ženska pravico do popolnega izgleda, zato je dobro, da je urejanje nohtov opravljeno popolno. Če želite gelne nohte je zato dobro, da se za izvedbo trajnega lakiranja nohtov obrnete na prave profesionalce. Lassana slovi po svoji vrhunski storitvi in ustrežljivosti, s katero se posvetimo vsaki stranki, ki se odloči za trajno lakiranje nohtov ali podaljševanje nohtov.

 

Trajno lakiranje nohtov opravljeno na vrhunskem nivoju

Če menite, da je estetika rok pomembna in da si zaslužite le najboljše, vam priporočam, da se odločite za gelne nohte. Tako bodo vaše roke postale čudovite in takšne ostale več tednov. Ko bodo vaše roke uzrli vaši prijatelji in znanci, bodo nad njihovim izgledom navdušeni. Ker pa je gotovo najbolje, da je nega rok in nohtov kar najboljša, vam svetujemo, da urejanje nohtov za vas opravi usposobljena oseba: teh v našem salonu, kamor ste kadarkoli toplo vabljeni, nikoli ne manjka.