Ugodna montaža rolet ali žaluzij

22. november 2017

Rolete s komarniki oziroma žaluzije s komarniki so zelo priporočljive, če vam komarji kratijo spanec. Ali sodite med tiste ljudi, ki ponoči – ko zaslišijo komarja – potegnejo čez glavo odejo in spijo naprej, ali pa sodite med tiste, ki vstanejo, prižgejo luč in vztrajajo toliko časa, dokler komarja ne preženejo ali ubijejo? Če sodite med slednje, potem si vsekakor omislite naše rolete s komarniki, ki bodo malim krvosesom onemogočile dostop do vas. Izberete lahko med PVC komarnikom ali alu komarniki. Naročite lahko krilne komarnike ali katero koli drugo vrsto, saj pri nas dobite vse. Tako boste onemogočili dostop do vas ne le eni najbolj nadležnih vrst žuželk, ki so nadlegovale že dinozavre, ampak tudi vsem drugim insektom, ki bi lahko vdrli v vaše prostore.

 

Komarniki
Rolete s komarniki vse bolj povezujejo z zdravjem

Rolete s komarniki oziroma žaluzije s komarniki v današnjem času vse pogosteje omenjajo v zvezi z zdravjem. Komarniki so bili pred časom neke vrste luksuza ali celo prestiža, saj se s piki komarjev v naši deželi nihče ni kaj preveč obremenjeval. Žal se stvari spreminjajo in bolezni, ki jih prenašajo komarji in ki so bile nekoč domena tropskih delov sveta, čedalje bolj napredujejo proti severu. Nekatere izmed najhujših so zaznali celo že na Balkanu. PVC komarnik vam lahko tako pomaga ohraniti zdravje. Seveda ni pika komarja mogoče v celoti preprečiti, lahko pa vsaj zmanjšate količino pikov, ki jih boste deležni v toku poletja, saj je znano, da nas komarji največ pikajo ponoči, ko spimo. In s tem bo seveda tudi tveganje manjše.

 

Rolete s komarniki


PVC komarnik v naši izvedbi je izvrsten

Produkti, kot so PVC komarnik, alu komarniki ali rolete s komarniki, so plod našega razvoja in dela. Menimo, da je to prednost, saj lahko tako poskrbimo, da ponujamo le proizvode najvišje kvalitete. Pri nas dobite krilne komarnike, rolo komarnike in vse variante, ki so sploh možne. Montaža komarnikov je seveda storitev, ki jo prav tako ponujamo, tako da vam pri nas uredimo vse od A do Ž.