26. junij 2018

Usnjene sedežne garniture v akciji najdete na naši spletni strani

Usnjene sedežne garniture, ki jih proizvajamo v našem podjetju imajo moderen ali rustikalen videz. Moderni modeli se čudovito podajo v sodobna stanovanja, kjer odlično dopolnjujejo ostalo stanovanjsko opremo. V današnjem času so razporeditve prostorov drugačne kot so bile včasih, kar pomeni, da se je spremenil tudi način opremljanja. Dnevne sobe so povezane z jedilnico in kuhinjo kar tvori velik odprt prostor. Zato je potrebno opremo vseh treh prostorov uskladiti, da se ustvari estetsko privlačna celota. Veliko proizvajalcev ima v svojem prodajnem programu opremo za celotno stanovanje. Na ta način je možno dom opremiti z ujemajočim pohištvom. Moderne usnjene sestave lahko izbirate med tipskimi sestavi ali pa se odločite za izdelavo po meri. V primeru tipskih sestavov, ste omejeni pri izbiri barv in postavitev. Modele lahko izberete iz kataloga sedežnih garnitur, v katerem so vnaprej določene možne kombinacije barv in materialov. Pri izdelavi po meri pa teh omejitev ni. Izbirate lahko med mnogimi barvami in jih po vaših željah kombinirate z različnimi materiali. Možnih kombinacij je zelo veliko, zato smo prepričani, da zadovoljujemo velik krog strank. Rustikalen videz usnjenih sestavov je primeren za dom v katerem želite ustvariti tradicionalen videz. Sestavi so zelo masivni, zato so primerni za prostorne dnevne sobe.

 

usnjene sedežne garniture slovenskega proizvajalca


Udobne usnjene sedežne garniture izdelujemo v različnih barvah in modelih

Moderni usnjeni sestavi imajo ogrodje narejeno iz masivnega ter veznega lesa v kombinaciji z iverko. Hrbtišče in nasloni za roke so tapecirani, kar zagotavlja lep estetski videz in večje udobje. Na ogrodju je vzmetenje, ki so valovite vzmeti ali elastični trakovi, prekriti s poliuretansko peno. Pena, ki se uporablja je različnih debelin, kar vpliva na trdoto. Za večje udobje skrbi plast sintetične vate, ki je na poliuretanski peni. Določeni modeli usnjenih sedežnih garnitur so primarno namenjeni sedenju, zaradi česar imajo povišan hrbtni naslon in izrazito podporo v ledvenem delu. Imajo malo trše polnilo, kar zagotavlja optimalno podporo. Rustikalne usnjene sedežne garniture pa imajo ogrodje izdelano iz masivnega hrastovega lesa. Lesna površina je brušena, lužena in lakirana v izbranih barvah ter sijaju. Nasloni za roke in hrbtišče so lahko tapecirani ali pa ostane vidna lesena površina, ki je lahko okrašena z entarzijami in gravurami za še lepši grandiozen videz. Sedišča so vzmetena z valovitimi vzmetmi, hrbtni naslon pa je podprt z elastičnim trakovi. Vzmetenje je pokrito s poliuretansko peno, ter dodatno plastjo sintetične vate. Usnjene prevleke so narejene iz kvalitetnega materiala, ki zagotavlja udobje in dolgo uporabno dobo.

 

Vzdrževanje usnjenih sedežnih garnitur ni zahtevno. Večina madežev se očisti s pomočjo vlažne krpe, v primeru trdovratnih madežev je pa priporočena uporaba namenskega čistila. Včasih se zgodi, da se madež ne da očistiti, takrat je rešitev zamenjava prevleke. Tudi v primeru večjih poškodb, priporočamo zamenjavo. Izdelamo vam nadomestno prevleko iz istega materiala in v isti barvi. Stara prevleka se enostavno zamenja z novo. Poleg izdelave pohištva, nudimo tudi njegovo popravilo oziroma obnovo. Poškodovane tapecirane površine na stolih, usnjenih sedežnih garniturah, klopeh popravimo ali pa se odločimo za zamenjavo prevleke. Običajno se istočasno menja tudi poliuretanska pena, če je posedena in dimenzijsko neustrezna. Saniramo tudi praske na usnju, ki ne vplivajo na njegovo nosilnost. Lesene dele iz masivnega lesa obrusimo in na novo polakiramo, da jim povrnemo prvoten videz.

 

akcija udobnih sedežnih garnitur


V našem katalogu najdete moderne in rustikalne usnjene sedežne garniture

Na naši spletni strani nudimo poleg rednega prodajnega programa tudi akcijo sedežnih garnitur. Cene so zelo ugodne kar je zelo dobra novica za vse, ki so jim drugače naši izdelki nedostopni. Izdelki v akciji so iste kvalitete kot izdelki v redni prodaji. V primeru, da med akcijsko ponudbo najdete model sedežne garniture, ki vam je všeč, pokličite čimprej v naš salon, naši prodajalci vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Izdelki v akcijski ponudbi so količinsko omejeni, zato je potrebno izvesti nakup hitro, da vas ne prehiti kakšen drug kupec. Po predhodnem dogovoru je možen tudi ogled akcijskih izdelkov, ki jih imamo v našem razstavno prodajnem salonu. Tako se boste prepričali o kvaliteti, sedežno garnituro pa boste lahko tudi preizkusili. Velika prednost, ki jo imajo izdelki v akciji je ta, da so na voljo takoj in ni nobenega čakalnega roka. Ko je izdelek plačan, se samo še uredi prevoz in vaša nova sedežna garnitura je pri vas doma. Poleg sedežnih garnitur imamo v akcijski ponudbi tudi drugo pohištvo. Akcijske cene imajo tudi mizice, omare, počivalniki in tabureji.


Usnjene sedežne garniture slovenskih proizvajalcev so narejene iz kvalitetnih materialov

Usnjene sedežne garniture so izdelane od začetka do konca v Sloveniji. Izpolnjujejo vse stroge standarde, ki veljajo v evropski uniji, kar pomeni, da so zelo kvalitetne. Najboljši materiali zagotavljajo dolgo uporabno dobo in zelo lep videz. Na domačem tržišču je kar nekaj podjetij, ki izdelujejo usnjene sedežne garniture, zato se vsak dan trudimo, da smo med najboljšimi. Sedežne garniture slovenskih proizvajalcev so priznane doma in v tujini, saj so narejene iz najkvalitetnejših materialov in s sodobnimi tehnološkimi napravami. Redno spremljamo svetovne trende, naši zaposleni se redno izobražujejo kar je pogoj za vrhunske rezultate. Z nakupom udobne sedežne garniture pripomorete k ohranjanju domačih delovnih mest in podpirate domače gospodarstvo.