01. avgust 2016

Trajno odstranjevanje dlak oziroma lasersko odstranjevanje dlačic je izjemno praktična rešitev

Trajno odstranjevanje dlak vam bo prihranilo ogromno časa, seveda pa tudi denarja, saj vam ne bo več treba kupovati britvic, voska, trakov, depilacijskih krem in drugih pripomočkov za britje. Lasersko odstranjevanje dlačic je tako investicija, ki se vam bo že kmalu povrnila. Obenem pa vam trajno odstranjevanje dlak prihrani tudi številne druge nevšečnosti, kot so vraščene dlačice, srbečica in rdečica, ki so še posebej pogoste pri intimni depilaciji.

 

Trajno odstranjevanje dlakLasersko odstranjevanje dlačic primerno za vse dele telesa – tudi namesto intimne depilacije!

Postopek trajnega odstranjevanja dlak se izvaja s pomočjo najsodobnejše laserske tehnologije ELOS, ki poskrbi za dolgotrajne rezultate. Pomembna prednost tovrstnega laserskega odstranjevanje dlačic v primerjavi z metodami, ki so se uporabljale v preteklosti, je, da je primerno tudi za trajno odstranjevanje dlak, ki so svetlejše in tanjše. Lasersko odstranjevanje dlačic je mogoče izvesti na vseh delih telesa; tako je denimo možna laserska depilacija podlahti, obraza in nog pa tudi intimna depilacija z laserjem. Prav intimna depilacija spada med tista opravila, ki številnim ženskam povzročajo največ preglavic. Namesto naporne, pogosto pa tudi boleče intimne depilacije, ki jo je treba izvajati zelo pogosto, se lahko odločite, da enkrat za vselej opravite s to nadlogo. Seveda pa je možna tudi moška depilacija z uporabo laserja. V preteklosti je bila moška depilacija povezana s kar precej predsodki, vendar so se stvari na srečo drastično spremenile. Tako se tudi vse moških zaveda praktičnosti, ki jo prinaša odstranjevanje dlačic, zato postajajo redne stranke v kozmetičnih salonih. Če je pri ženskah več zanimanja za depilacijo nog in rok (oziroma za depilacijo podlahti), pa je pri moških veliko povpraševanja po depilaciji hrbta. Pri predstavnikih obeh spolov pa je zelo priljubljena tudi trajno odstranjevanje dlačic na intimnih predelih.

 

Neboleče in ugodno trajno odstranjevanje dlak ter druge kozmetične storitve

Ne glede na vaš spol in predel telesa, v povezavi s katerim vas zanima trajno odstranjevanje dlak, smo v Kozmetičnem salonu Nika zagotovo pravi naslov za vas. Bogate izkušnje na tem področju nam omogočajo, da je postopek izveden kvalitetno in praktično brez bolečin. Tretmaji, katerih število je odvisno od stopnje poraščenosti in lastnosti dlak, se v večini primerov zaključijo v manj kot 30 minutah. Časovni vložek je torej zanemarljiv v primerjavi z dolgotrajnim učinkom gladke, svilnate kože, ki sledi. V našem salonu pa smo vam na voljo tudi za druge storitve, kot sta denimo klasična nega obraza in naravna nega obraza … Tako vam ponujamo celostno skrb za urejenost vašega telesa in obraza na enem mestu ter po dostopni ceni!