14. junij 2017

prodaja toplotnih črpalkDostopne cene toplotne črpalke zrak voda


Cene toplotne črpalke zrak voda predstavljajo ugodno možnost za ogrevanje vašega doma. Montaža toplotne črpalke namreč na dolgi rok prihrani veliko sredstev, ki bi jih sicer porabili za ogrevanje. Prav tako je montaža toplotnih črpalk tako tehnološko dovršena, da je njihova delovanje popolnoma enostavno in ne zahteva dodatnih investicij. Tudi vi lahko še danes naredite prvi korak k nakupu toplotnih črpalk zrak voda po ugodni ceni – stopite v kontakt z Iblo d.o.o. in si zagotovite hitro, enostavno in ugodno montažo toplotne črpalke.


Številne prednosti toplotne črpalke zrak voda – cena, poraba, okolje


Montaža toplotne črpalke z Iblo d.o.o. vam prinese mnogo več kot zgolj nov ogrevalni sistem!

  • dolgoročni prihranek zaradi nizke porabe
  • možnost montaže visokotemperaturne toplotne črpalke, ki vodo ogreje tudi do 80 stopinj!
  • odgovorno ravnanje z naravnimi viri in okoljem nasploh
  • ugoden servis toplotnih črpalk z najbolj tehnično usposobljenimi strokovnjaki


S prodajo toplotnih črpalk in drugih sistemov ogrevanja in hlajenja se uvkarjamo že od leta 1995! V tem času smo za naše toplotne črpalke zrak voda po ceni za vsak žep prejele številne nagrade in certifikate. Nad nami se navdušujejo vsi – od lastnikov stanovanj in hiš do poslovnežev v večjih poslovnih zgradbah! Ponujamo brezplačne strokovne nasvete pred nakupom, montažo toplotnih črpalk in celoten servis toplotnih črpalk – vse za dostopno ceno. 


toplotna črpalka zrak voda cenaCena toplotne črpalke zrak voda, ki navdušuje!


Sodelovali smo že pri številnih večjih in zahtevnih projektih, kjer smo ponudili celotne rešitve za ogrevanje s toplotno črpalko zrak voda. Cena naših produktov in storitev je med najugodnejšimi, poleg tega pa zagotavljamo tudi strokovno svetovanje pri izbiri kateregakoli izdelka. Naše poslanstvo sega veliko dlje od preproste prodaje in montaže toplotne črpalke – stremimo tudi k najvišji stopnji varovanja okolja in ponujanju trajnostnih rešitev na področju hlajenja in ogrevanja!