Toplotne črpalke zrak voda – cenik v akciji in cena toplotnih črpalk

27. december 2017

Cenik toplotnih črpalk zrak voda je v primerjavi z cenikom dugih vrst TČ najugodnejši. Akcijski cenik toplotnih črpalk zrak voda, je v času akcije, je še ugodnejši od rednega, saj priznava popust na cene, ko so objavljene v rednem ceniku toplotnih črpalk:

  • popust na cenik toplotnih črpalk zrak voda do -17 %, 
  • 500 € subvencije na 300 L modele sanitarnih TČ ter popust na cenik sanitarnih toplotnih črpalk do -18 %.

 

Prodajna akcija toplotnih črpalk zrak voda po akcijskemu ceniku

V prodajni akciji je reden cenik podrejen ugodnejšemu ceniku vseh visokotemperaturnih in nizkotemperaturnih ogrevalnih toplotnih črpalk zrak voda in toplotnih črpalk zrak voda za ogrevanje sanitarne vode Orca – model Zeus Plus, model Zeus in model Wave Composite s pomočjo zraka.

 

Akcijski cenik velja za vse polnoletne fizične osebe s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ravno tako pa lahko po akcijski ceniku, kupijo eno izmed visokotemperaturnih ali nizkotemperaturnih ogrevalnih toplotnih črpalk zrak voda oz TČ za ogrevanje sanitarne vode Orca, pravne osebe.

 

toplotna črpalka zrak voda akcijske cene

 

Črpalke zrak voda Coolwex imajo ugoden cenik in ustvarijoo 4kW energije

Razlog za izbiro toplotne črpalke zrak voda Coolwex je njen ugoden cenik, saj za ceno najnižje investicije nakupa poskrbi za največji izkoristek toplotne energije iz zraka -  pomočjo zraka, in 1kw elektrike, lahko usvari 4kW energije. 

 

Primerjava cenika v akciji toplotne črpalke zrak voda Coolwex z ceniki TČ, ki uporabljajo podtalno vodo, je pokazala, da je cenik prve bistveno ugodnejši od cenika drugih, poleg tega pa je njena uporaba enostavnejša in cena montaže bistveno ugodnejša.

 

Prihranek energije je idenitčen prihranku energije TČ, ki za svojo akcijo uporabljajo podtalne vire energije, saj je Coolwex toplotna črpalka zrak voda sposobna pridobiti 4kW na uro in dogreva samo 1 KW s pomočjo električne enregije oz drugega sekundarnega vira ogrevanja. Toplotna črpalka zrak voda Coolwex ima možnost serijskega priklopa tudi na solarni sistem.

 

Enostavnost uporabe in montaže toplotne črpalke zrak voda Coolwex, ustvari 4KW na 1KW elektrike, je večja, kot je primerjava toplotnih črpalk pokazala, od primerjanih učinkovitih TČ na podtalne vire. Ravno tako ne potrebuje dodatnih stroškov pri akciji montaže, niti dostopa do podtalnega vira, ki mora biti posebaj odbren s strani pristojnega organa, zato se je cena investicije v toplotno črpalko zrak voda Coolwex izkazala za najnižjo, ne glede na vrsto uporabljenga sekundarnega vira in njegov cenik dobave.

 

Toplotna črpalka zrak voda Coolwex pomeni najboljše razmerje med investicijo in prihranki, saj le ta dosega tako visoka grelna števila (COP), da je možna primerjava z mnogo dražjimi sistemi, ki kot vir energije uporabljajo podtalne vire.

 

toplotne črpalke zrak voda 4 kW cenik