Toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje stanovanja in vode

17. november 2017

Toplotne črpalkeToplotne črpalke za ogrevanje stanovanja postajajo vse bolj priljubljena rešitev. Za kupce najpomembnejša prednost, ki jo ponujajo toplotne črpalke za ogrevanje prostorov, je seveda ta, da lahko z njihovo pomočjo občutno znižate mesečne stroške. Obenem pa gre tudi za okolju prijazno alternativo. Podobno velja seveda tudi za sanitarne toplotne črpalke za ogrevanje vode. Uporaba toplotne črpalke za ogrevanje prostorov pomeni bistveno manjšo obremenitev okolja, če jo primerjamo z mnogimi drugimi možnostmi. Tako je možno pridobiti tudi subvencijo za nakup toplotne črpalke za ogrevanje stanovanja, ki jo podeljuje Eko sklad – če upoštevate velike dolgoročne prihranke, ki si jih lahko obetate, se nakup vsekakor splača!


Najboljše toplotne črpalke za ogrevanje vašega doma

toplotne črpalke za ogrevanjeZa vse, ki vas zanimajo ugodne toplotne črpalke – za ogrevanje vode ali vašega doma – smo v podjetju Iblo pripravili ponudbo, ki je ne smete zamuditi. A ugodna cena ni edino, kar vam ponujamo. Naprave navdušujejo tudi z izjemno učinkovitostjo, sama montaža pa je zelo poceni in preprosta. Omenimo naj še to, da je povsem nezahtevno tudi samo vzdrževanje, kar velja tako za sanitarne toplotne črpalke za ogrevanje vode kot stanovanja oz. prostorov v vašem domu.


Toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje in druge možnosti

Vas zanimajo predvsem toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje? Kadar so to toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje v starejših objektih, so običajno smiselna rešitev visokotemperaturne naprave. Z vgradnjo visokotemperaturne toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje poskrbimo za uspešno energetsko sanacijo objekta. Tako so visokotemperaturne toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje pametna investicija, ki zagotovi velike prihranke. Tudi visokotemperaturne toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje namreč za svoje delovanje uporabljajo predvsem obnovljive, brezplačne vire energije, zaradi česar se mesečni stroški močno zmanjšajo. Pri novogradnjah pa se običajno vgrajujejo nizkotemperaturne toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje. V naši ponudbi najdete oba tipa naprav, torej tako visokotemperaturne kot nizkotemperaturne toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje. Seveda pa toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje niso edina opcija. Ponujamo vam tudi naprave, ki so kompatibilne s talnim, stropnim ali stenskim gretjem. Tudi v teh primerih se običajno odločimo za nizkotemperaturne toplotne črpalke za ogrevanje prostorov stanovanja. Pri izbiri najustreznejše toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje oziroma druge vrste ogrevanja vam seveda z veseljem priskočimo na pomoč. Raznolikost naše ponudbe, v kateri najdete tudi toplotne črpalke za ogrevanje vode, vas bo navdušila. Toplotne črpalke za ogrevanje vode in stanovanja vrhunske kakovosti lahko pri nas kupite ceneje kot kjer koli drugje. Vljudno vabljeni k ogledu naše bogate ponudbe!