Toplotne črpalke za ogrevanje stanovanja, sanitarne vode | cena montaže

07. november 2017

Toplotne črpalkeToplotne črpalke za ogrevanje postajajo vse bolj priljubljena alternativna oblika ogrevanja. Tako se prodaja in montaža toplotnih črpalk povečujeta, kar je tudi dobra novica za okolje. Toplotne črpalke za ogrevanje namreč niso le ekonomična, ampak tudi ekološka izbira. Z montažo toplotne črpalke za ogrevanje zmanjšamo škodljive izpuste, obenem pa znižamo stroške. Pametna rešitev pa so tudi toplotne črpalke za sanitarno vodo. Cena toplotne črpalke za ogrevanje in cena toplotne črpalke za sanitarno vodo, ki ju ponuja Elektroprom, sta prepričali že mnoge. Pri nas vas čakata najboljša toplotna črpalka za stanovanje in toplotna črpalka za sanitarno vodo. Cena je kljub vrhunski kakovosti izjemno dostopna!


Najbolj priljubljene toplotne črpalke za ogrevanje zrak-voda

Danes sta prodaja in montaža toplotnih črpalk za ogrevanje dejavnosti, ki sta deležni povečanega zanimanja. Prodaja in montaža toplotnih črpalk za ogrevanje sicer zaobjemata različne vrste naprav. V osnovi so to toplotne črpalke za ogrevanje prostorov in toplotne črpalke za sanitarno vodo. Cena je odvisna od različnih dejavnikov, najprej pa od tega, kateri tip toplotne črpalke za ogrevanje izberemo. Splošno načelo je, da sta prodaja in montaža toplotnih črpalk za investitorje najugodnejši, če izberemo toplotne črpalke za ogrevanje, ki za svoje delovanje izkoriščajo toploto zunanjega/okoliškega zraka. V takšnih primerih se običajno izvede montaža toplotne črpalke na steno. Ker je montaža toplotne črpalke na steno zelo hitra in enostavna, zanjo pa niso potrebna posebna dovoljenja, to zniža ceno toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode ali stanovanja. Seveda pa toplotna črpalka za stanovanje zrak-voda ni edina možnost. Na voljo so vam tudi toplotne črpalke za ogrevanje voda-voda in zemlja-voda, nudimo pa vam tudi toplotne črpalke za sanitarno vodo (montaža na steno). Cena toplotnih črpalk za sanitarno vodo in ogrevanje je zelo dostopna!


Ugodno do toplotne črpalke za sanitarno vodo: cena, ki navduši

toplotne črpalke za ogrevanjeProfesionalna prodaja in montaža toplotnih črpalk za ogrevanje zahtevata precej znanja. Cena toplotne črpalke za sanitarno vodo ali ogrevanje stanovanja torej ne sme biti edini kriterij pri izbiri. Preden se izvedeta prodaja in montaža toplotnih črpalk (na steno in druge izvedbe), je seveda zaželeno tudi profesionalno svetovanje, ki vam pomaga pri izbiri najustreznejše toplotne črpalke za ogrevanje ali toplotne črpalke za sanitarno vodo. Cena toplotne črpalke za ogrevanje in sanitarno vodo, ki vam jo ponujamo pri Elektropromu, ni naša edina odlika. Poleg zelo ugodne cene toplotne črpalke za sanitarno vodo in ogrevanje stanovanja vam zagotavljamo tudi vrhunsko kakovost, obenem pa vam pomagamo s strokovnim nasvetom. Preverite naše cene toplotne črpalke za ogrevanje in cene toplotne črpalke za sanitarno vodo!