Toplotna izolacija strehe, fasade in balkona

28. avgust 2017

Toplotna izolacijaToplotna izolacija ima vlogo notranjega toplotnega ščita, zato se je moramo za doseganje najboljših in učinkovitih rezultatov lotiti na primeren način. Pri tem je potrebno poznati osnove toplotne izolacije, saj se lahko na tak način izognemo mnogim nepravilnostim pri izvedbi, ki bi kasneje zahtevala popravilo, s čemer bi nastali dodatni finančni stroški. Toplotne izolacije imajo prav tako tudi vlogo zvočne izolacije. V zadnjih letih se je priporočena debelina toplotne izolacije precej spremenila in sicer se povečuje. Razlog za to so predvsem vedno dražje cene energentov in s tem velika potreba porabnikov po zmanjšanju samih stroškov. S toplotno izolacijo lahko dosežemo želene rezultate, saj je njen glavni namen zmanjšanje toplotne izgube in s tem tudi znižanje energijskih stroškom. Drugi nameni vključujejo preprečevanje nastajanja toplotnih mostov, zaščito nosilne konstrukcije pred dejavniki, na katere ne moremo vplivati (vreme) in nenazadnje tudi izboljšanje zvočne izolacije. V podjetju Fibran bomo z veseljem poskrbeli za izolacijo vašega objekta. Izvajamo tudi toplotno izolacijo balkona, na katerem se toplotni mostovi pojavijo zelo pogosto.

 

Toplotne izolacije – zunanje in notranje stene

Toplotne izolacije se lahko lotimo na različne načine. Običajno izvajamo toplotno izolacijo iz zunanje strani, v redkih primerih (kadar je iz različnih razlogov ne moremo izvesti na zunanji strani) pa se lotimo toplotne izolacije iz notranje strani. Številni strokovnjaki jo odsvetujejo, vendar pa se izvedbi izolacije žal ne moremo izogniti. Pri toplotni izolaciji moramo poskrbeti za čim nižjo toplotno prevodnost, zaščito pred vremenskimi vplivi in protipožarno odpornost. Poskrbeti moramo tudi za toplotno izolacijo strehe, ki jo lahko prepustite strokovnjakom v podjetju Fibran. Na področju izolacij svoje znanje nenehno izpopolnjujemo, zato pri sami izvedbi uporabljamo tudi tehnično izpopolnjene in napredne rešitve.

 

Toplotna izolacija po ugodni ceni

Pri izvedbi toplotne izolacije moramo v prvi vrsti upoštevati njeno učinkovitost, saj mora biti izvedba popolna – brez napak. Vsekakor pa je potrebno razmisliti tudi o ceni toplotne izolacije. Če si želite kvalitetne izvedbe in hkrati ugodne cene, nas obiščite v podjetju Fibran. Prepustite nam toplotno izolacijo fasade, saj se boste tako izognili nepotrebnemu nastajanju finančnih stroškov, deležni pa boste tudi stalnega udobja med bivanjem. Vabimo vas k ogledu naše ponudbe, med pregledom katere vas bodo naši prijazni prodajalci z veseljem seznanili tudi z ugodnimi cenami.

 

Izolacija objekta