28. december 2017

Toplotna črpalka za ogrevanje hiše zemlja voda: ugoden cenik in hitra montaža

Toplotna črpalka: cenik najbolj kakovostnih toplotnih črpalk za ogrevanje hiše in sanitarne vode je v podjetju Atlas Trading d. o. o. zelo ugoden. Smo eno vodilnih slovenskih podjetij na področju distribucije in vgradnje oziroma montaže energijsko učinkovitih ogrevalnih in hladilnih sistemov. Pri svojem delu se zavzemamo za inovativne rešitve, prilagodimo pa vsem željam in zahtevam naših strank. Zadnja leta se osredotočamo v razvoj programa učinkovite rabe energije, zato vam ponujamo najboljše izdelke, med katere zagotovo sodi tudi toplotna črpalka. Cenik toplotnih črpalk (zrak voda, zemlja voda, voda voda) je pri nas zelo ugoden, montaža pa izvedena hitro in strokovno. Ponujamo vam, poleg ugodnega cenika toplotnih črpalk, celovite rešitve: od svetovanja, priprave načrta izvedbe, montaže in servisiranja.

toplotna črpalka

 

Toplotna črpalka za ogrevanje hiše: ogrevanje s pomočjo naravnih virov

 

Toplotna črpalka za svoje delovanje jemlje energijo iz različnih virov, ki jih najdemo v okolici. Glede na vir, iz katerega črpa energijo, ločimo tri vrste toplotnih črpalk: toplotna črpalka zrak voda, toplotna črpalka voda voda in toplotna črpalka zemlja voda. V naši ponudbi boste našli vse tri vrste toplotnih črpalk. Cenik oziroma cena je odvisna od izbrane vrste črpalke in modela, prav vse pa vam zagotavljajo visoke prihranke pri ogrevanju hiše in pripravi sanitarne vode. Najcenejša in najbolj pogosta izbira je toplotna črpalka zrak voda, vendar se vse več posameznikov odloča tudi za ostale vrste. Toplotna črpalka za ogrevanje hiše pa ni namenjena samo ogrevanju, z njo lahko prostore tudi ohladimo. Ogrevanje s toplotno črpalko je zelo varčno, saj iz naravnih virov pridobi tudi do 75 % energije, za preostalih 25 % pa porabi električno energijo. Če se boste odločili za ogrevanje s toplotno črpalko, se boste odločili za okolju prijazno in varčno ogrevanje. Pozanimajte se o ceniku in se naročite na posvet.

toplotna črpalka

Toplotna črpalka zemlja voda – najučinkovitejši način za ogrevanje in sanitarno vodo

 

V naši ponudbi boste našli izredno zmogljivo toplotno črpalko zemlja voda Thermia Diplomat Inverter, ki pridobiva toploto iz zemlje, podtalne vode ali geotermalnega vira tako učinkovito kot nobena druga toplotna črpalka na trgu. Toplotna črpalka zemlja voda je pri nas dostopna po ugodnem ceniku, o čemer se lahko prepričate tudi sami. Obiščite nas in razložili vam bomo vse, kar morate vedeti o toplotni črpalki zemlja voda in ostalih toplotnih črpalkah za ogrevanje hiše. Poleg strokovnega svetovanja vam ponujamo tudi kvalitetno in strokovno montažo, poskrbeli pa bomo tudi za redno servisiranje vaše toplotne črpalke.