22. maj 2018

Toplotna črpalka sanitarna voda: brezhibno delovanje in ugodna cena v ceniku

Toplotna črpalka – sanitarna voda v vašem domu je lahko pripravljena oziroma ogreta hitro, enostavno in ceneje, kot če bi za ogrevanje sanitarne vode uporabljali električni bojler. Toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode Orca vam namreč omogočajo prihranke več kot 60 % na leto, delujejo pa tudi do -10 °C temperature vstopnega zraka. Z njimi pa lahko tudi ohlajamo drugi prostor. Toplotna črpalka sanitarna voda je izredno učinkovita in lahko brez težav nadomesti klasični električni bojler ali kateri drugi, manj varčen način za ogrevanje sanitarne vode. Delovanje toplotne črpalke za sanitarno vodo zrak voda je izredno enostavno, hkrati pa omogoča velike prihranke. Kot glavni vir za svoje delovanje toplotne črpalke za sanitarno vodo uporabljajo zrak, kar stroške porabe električne energije zmanjša kar do 75 %.


Investicija, ki vam bo prinesla veliko več kot le toplo vodo!

Ne veste, katero toplotno črpalko za sanitarno vodo izbrati? V naši ponudbi lahko izbirate med tremi izvedbami. Cena toplotne črpalke za sanitarno vodo je odvisna od modela, ki ga boste izbrali, v vsakem primeru pa vam zagotavljamo, da je cenik toplotnih črpalk sanitarna voda pri nas ugoden. Nakup toplotne črpalke za sanitarno vodo bo odlična investicija, ki vam bo dolgoročno prinesla velike prihranke. Našo ponudbo toplotnih črpalk si lahko ogledate na naši spletni strani. Še bolj pa bomo veseli vašega obiska na sedežu našega podjetja v Mariboru, kjer vam bomo pri izbiri najboljše toplotne črpalke pomagali s strokovnimi nasveti.

 

Toplotna črpalka - sanitarna voda (cena)


S toplotno črpalko sanitarna voda lahko tudi ohladite sosednji prostor

Naše toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode so izdelane tako, da jih je mogoče z veliko ekonomijo prostora postaviti v praktično katerikoli prostor, ena od najbolj ekonomičnih rešitev pa je takšna, ki hkrati s segrevanjem vode omogoča hlajenje sosednjega prostora, kamor naprava izpiha zrak. Takšen prostor je lahko klet ali katerikoli drugi prostor. Delovanje toplotne črpalke za sanitarno vodo mora biti brezhibno, za to pa poskrbimo z rednim servisiranjem in vzdrževanjem naprave. Če se tudi vi zanimate za postavitev toplotne črpalke sanitarna voda v vaš dom, potem vas vabimo, da nam pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo s ceno. Če pa ne veste, katero toplotno črpalko za sanitarno vodo izbrati, vam lahko svetujemo. Ponujamo veliko število različnih izvedb sanitarnih toplotni črpalk z različno velikimi bojlerji, kar vam omogoča, da izberete optimalno toplotno črpalko glede na velikost vaše družine in druge zahteve, ki bi jih utegnili imeti.


Ponudba sanitarnih toplotnih črpalk

V naši ponudbi sanitarnih toplotnih črpalk, ki se lahko pohvalijo z brezhibnim delovanjem in izredno učinkovitostjo, boste našli naslednje modele: Zeus 230/300, Zeus Plus 230/300 in Wave Composite. Serija toplotnih črpalk Orca Zeus predstavlja cenovno izredno dobro rešitev, saj ob relativno nizki investiciji zniža stroške ogrevanja sanitarne vode tudi do 70 %. Odlične grelne lastnosti toplotne črpalke za sanitarno vodo dopolnjujeta tudi dve velikosti zalogovnika za vodo, s čimer se prilagodimo večjemu ali manjšemu številu članov gospodinjstva. Toplotna črpalka sanitarna voda Zeus ima preprosto reguliranje. Na voljo je v dveh velikostih, in sicer 300 in 230-litrski, ki zasede zelo malo prostora. Ponuja tudi dva časovna intervala za uporabo nižje (nočne) tarife elektrike. Aktivna antilegionelna zaščita zagotavlja neoporečnost vode. Ponuja pa tudi možnost priključitve na druge sisteme ogrevanja (kurilno olje, plin, drva, pelete ali solarni sistem).


Toplotna črpalka sanitarna voda Orca Zeus Plus

Gre za odlično toplotno črpalko, ki je zanesljiva tudi kadar je zares hladno, saj segreva sanitarno vodo do 60 °C in deluje, tudi ko se temperatura vstopnega zraka spusti vse do -10 °C. Orca Zeus Plus ima vgrajen 230 ali 300-litrski zalogovnik za sanitarno vodo. Toplotna črpalka za sanitarno vodo Orca Zeus Plus poleg izredne prilagodljivosti temperaturi prostora, v katerem je postavljena, dosega tudi visoko grelno število (COP), kar pomeni, da najbolje izkoristi prejeto energijo in optimizira svoje delovanje. Vam pa tudi v najhladnejših dneh zagotavlja izredne prihranke. To je sodobno oblikovana in učinkovita toplotna črpalka, ki ima tiho delovanje in uporabniku prijazno regulacijo. Prav tako kakor model Zeus ponuja možnost priključitve na druge sisteme ogrevanja ter tudi možnost priključitve na fotovoltaiko.

 

Delovanje toplotne črpalke za sanitarno vodo (cenik)


Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode Orca Wave Composite

Gre za toplotno črpalko, ki je odlična rešitev v primeru, da že imate bojler za vodo, ki se mu stežka odpoveste, ker je zelo kakovosten ali pa čisto nov. V tem primeru v njegovo bližino namestite toplotno črpalko za ogrevanje sanitarne vode Orca Wave Composite in vaš obstoječ bojler se bo nenadoma spremenil v varčno toplotno črpalko za ogrevanje, ki s seboj prinaša vse prednosti, ki jih ima serija Orca Wave. Če, torej, želite obdržati vaš obstoječi bojler, potem je izbira toplotne črpalke Wave Composite prava rešitev za vas.


Toplotna črpalka sanitarna voda – cena in cenik

Vse informacije o ceniku toplotnih črpalk za sanitarno vodo vam lahko posredujemo ob vašem obisku pri nas. Skupaj lahko najdemo najbolj ugodno rešitev za ogrevanje sanitarne vode, ki bo tudi vaši denarnici prijazna. Pri nas lahko dobite tudi visokokakovostne ogrevalne toplotne črpalke, ki so na voljo v različnih izvedbah.