07. december 2017

Tisk samolepilnih in ostalih nalepk po želji: ugoden cenik in cena izdelave

Tisk samolepilnih nalepk CameraTisk samolepilnih nalepk in ostalih nalepk vam ponujamo v podjetju Camera d. o. o. po izredno ugodni ceni. Tisk nalepk in ostalih tiskovin poteka s pomočjo vrhunskega tiskarskega stroja, sodobnih računalniških programov in odlične ekipe, ki bo poskrbela, da bo storitev tiskanja in oblikovanje ter izdelave nalepk potekala v skladu z vašimi željami in pričakovanji. V Cameri poleg digitalnega tiska s kombinacijo profesionalnega rezalnika izdelujemo najrazličnejše nalepke. Poleg standardnega tiska CMYK izdelujemo tudi ostale odtenke Panton barv. Izdelava nalepk je kakovostna, saj so izdelane iz visokokakovostnega pvc materiala, kar pomeni, da so izredno obstojne in odporne na različne vremenske vplive. Če potrebujete kvaliteten tisk samolepilnih nalepk in ostalih vrst nalepk po vaši želji, nas obiščite v Cameri. Ponujamo vam ugodno ceno izdelave in tiskanja samolepilnih nalepk. Cenik in ostale informacije vam bomo z veselje posredovali ob vašem obisku.


Tisk nalepk po ugodni ceni: izdelava po vaši želji

Ponujamo vam tisk samolepilnih in ostalih vrst nalepk po ugodni ceni. Pri izdelavi nalepk upoštevamo vse vaše želje in zamisli, tako da bodo samolepilne in ostale nalepke narejene po vaši želji. Naši grafični oblikovalci bodo poskrbeli, da bodo nalepke izdelane tako, kot ste si zamislili. Vrste nalepk, ki jih tiskamo, so naslednje: bela, prozorna, odbojna, popeskana, fluorescentna, statična, odstranljiva, samouničljiva, pohodne nalepke, vinske (strukturirane), industrijske. Izbirate lahko med različnimi tipi nalepk (sijaj, mat ali po naročilu). Če potrebujete samolepilne in ostale nalepke po meri, vam po dogovoru z vami naročimo željeni tip materiala nalepk. Digitalni tisk nalepk je možen na formatu papirja 488 x 330 mm, tiskovni površini 475 x 320 mm. Uv nalepke pa lahko dobite po naročilu. Vse informacije o tisku samolepilnih nalepk in nalepk po želji ter ceni in ceniku lahko dobite na naši spletni strani, lahko pa nam pišete in izveste vse, kar želite vedeti o tisku samolepilnih nalepk in ostalih tiskovin.


Digitalni tisk nalepk in ostalih tiskovin: cenik, ki vas bo prepričal

Podjetje Camera d. o. o. vam na področju digitalnega tiska ponuja tiskanje v najsodobnejši digitalni tiskalni tehniki. Naše delo poteka s pomočjo sodobne tehnologije in odličnega stroja za tiskanje. Cena digitalnega tiska samolepilnih nalepk in ostalih tiskovin je v primerjavi s klasičnim tiskom veliko bolj poceni in kar je izredno pomembno, digitalni tisk omogoča tudi popravke v zadnjem trenutku. Vabljeni v naš grafični studio v Ljubljani, kjer lahko naročite tisk samolepilnih nalepk, plakatov, letakov, vizitk in ostalih tiskovin po ugodni ceni.
Tisk nalepk po želji cena