Tesnilni trak in tesnilna masa – tesnila za črpalke, tudi DN 15

02. november 2017

Tesnilni trak je tesno povezan s hidravliko, saj preprečuje izgubo tekočine, s čemer skrbi za boljši izkoristek oziroma učinkovitost hidravličnih naprav. Danes so na trgu na voljo sodobnejša tesnila, ki imajo različne funkcije (vse od tesnjenja raznih stikov ter zagotavljanja vodotesnosti in zrakotesnosti), uporaba pa je odvisna predvsem od vrste tesnila. Tesnilni trakovi naj bodo kakovostno izdelani, saj bodo le tako svoje delo opravljali učinkovito. Če torej kupujemo tesnila za hidravliko, se investicija v nakup zares splača, kar pomeni, da je za nakup boljše kvalitete vredno odšteti tudi nekaj več denarja. V podjetju S3C boste našli tesnilne trakove in tesnilne mase vrhunske kakovosti, ki so na voljo po konkurenčni ceni, s katero skrbimo za vse večje število zadovoljnih strank. Tesnila za hidravlične črpalke, kot tudi hitre spojke in manometre za hidravliko pa lahko pri nas kupite kar od doma, prek telefona pa vam bomo pred nakupom tudi svetovali.


Tesnilna masa za vodo učinkovito prepreči uhajanje tekočine

Tesnilna masaTesnilne mase so namenjene zunanji ali notranji uporabi, uporabljamo pa jih lahko na različnih področjih. Odvisno od vrste tesnilne mase so primerne za stike med cevmi in betonom, pa tudi za tesnjenje prezračevalnih sistemov. Tesnilne mase lahko uporabljamo za tesnjenje togih in gibljivih cevi za vodo, pa tudi hidravlične cevi. Če želite na tem področju doseči visoko učinkovito tesnjenje, izberite tesnilni trak Loctite, ki učinkovito prepreči uhajanje tekočine in je primeren tudi za izolacijo kablov. Tesnila za črpalke in ostalo ponudbo (npr. hitre spojke in manometri za hidravliko) si lahko ogledate v spletni trgovini podjetja S3C, ki vam omogoča preprost nakup s hitro dostavo, kot je še niste bili deležni.


Tesnilni trak po ugodni ceni

Tesnilni trakTesnilni trak mora biti kakovostno izdelan in trpežen, sicer morda svoje funkcije ne bo opravljal učinkovito. Če se želite izogniti slabemu nakupu, obiščite spletno trgovino S3C in si zagotovite trpežne tesnilne trakove po neverjetno ugodni ceni. Naši tesnilni trakovi so primerni za uporabo v različnih situacijah, saj so odporni tudi na zelo visoke pritiske. Če boste imeli težave pri razumevanju oznak, kot je tesnilo DN 15 in druge, se lahko o njihovem pomenu pogovorite tudi z našimi izkušenimi strokovnjaki, ki so vedno pripravljeni pomagati. Odločite se za kvaliteto – izberite spletno trgovino S3C.